Mi lehet a Jobbik csodafegyvere? {Magyarok Nyilai:D}
lol.
szerintem az a csodafegyverük, hogy nagy nemzeti öntudattal kárpátiát énekelve fogunk dolgozni akkor minden rendben lesz.
Ki hajlandó vitázni a jobbikkal, akik csak azzal tudnak érvelni, hogy: zsidók, cionizmus, zsidó nagytőke, különféle összeesküvés-elméletek stb.
Ráadásul teljesen megalapozatlanul...
Ilyenekkel ki akarna vitázni?
Nem bukott, tudod Bokros gazdasági lépéseit elég sok egyetemen tanítják (még külföldön is).
Vona azért nem akar Bokrossal vitázni, mert vona nem ért a gazdasághoz, és csúnya bukás lenne belőle. Sőt Vona kb. semmihez sem ért.
Ezért utasította el Bokrost. Ha belegondol, akkor +1 szereplés a tévében, ami a jobbiknak csak jó lehet. De tudják ők is, hogy abból a vitából nem jöhetnek ki jól szakértelem híján...
Mielőtt a sok jobbikos birka leszűrné (a hatalmas intelligencia hányadosukkal), hogy MDF rajongó vagyok, nem nem vagyok az.
"Sőt Vona kb. semmihez sem ért."
Vona Gábor történelemtanár, valamint civilben termékmenedzserként dolgozik egy biztonságtechnikai cégnél.
Felesleges egy értelmetlen emberekből álló párttal vitázni.
szavazzatok persze minél többen a jobbikra, hogy utána majd minél többen lázongjatok, meg rágalmazzatok, hogy biztos csalással nyert a fidesz. Mert az is tuti, hogy veszteni sem tudtok, mint ahogy sok mást sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!