Nem unalmas már egy kicsit, hogy még mindig meg akarnak szorítani, tőke meg had viruljon mert ahoz nem mer egyik parlamenti sem hozzáérni? Most akkor megint csak a kisember húzza a rövidet? Hányszor lehet ezt még eljátszani?
tudod miért akarnak megszorítani még?
mert ha nem tűnt volna fel, válság van.
Igen a következő ciklusban nincs mód életszínvonalat növelő intézkedéseket hozni,újabb megszorítások,és reformok jönnek.
Én például kb. 30 éve szenvedem ezeket a megszorításokat,mindig azt mondták hogy már tovább nem lehet megszorítani,aztán mégis...
"azt mondták megyünk ki a válságból"
megyünk ki a válságból, de MÉG benne vagyunk
Nem ezt kérdeztem.
Azt mondták,vége,most már újra növekedünk.
Hazudtak?
Sajnos ez az egyetlen módja, hogy túlélje az ország. Nem is értem néhánysügér hogy képes elhinni, hogy kapunk támogatást, kevesebb adó, több fizu, olcsóbb árak, jobb utak stb. és közbe majd vmi jótündér fizeti az adósságot...
Emberek ebból a sz.rból csak úgy jöhetünk ki hogy azt megszenvedjük, hiába ígérnek földi paradicsomot.
igen, elbsztk, de ez van. ÉS amíg a magyarnak olyan a temperamentuma hogy tökmindegykit, de dobáljuk már meg paradicsommal mert úgyse lesz jó, hát nehéz iss kihúzni a süllyedő hajót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!