Plakátokon kampányol a kormány "Magyarország jobban teljesít", a gazdaság állítólag nagyon megy. Akkor miért is nem csökkenti a kormány a 27%-os rekord ÁFÁ-t?
Igen, az angol B (billion) szót használtam, ami magyarul milliárdot jelent wow. tudtam hogy ezzel a primitív szöveggel jössz, ezért nem írtam az előző válaszba hogy ha lehet ne ilyet írj. Orbán Viktor várba költözése meg stadion. Istenem. Olyan agymosott vagy hogy az már fáj. Szerinted mikor költenek évesített szinten 250 milliárdot arra hogy stadionokat építsenek. Ha 4 évig úgy hagyod akkor az 1000 milliárd forint + kamatok.
Stadionokat meg ennek a töredékéből építettek. Ha már van szabadidőd akkor nézz utána a számoknak és gondolkozz el. Nem beszélve arról, hogy az építkezés ugyan finoman szólva sem hasznos és követendő cél, de ismét bevételeket generál, hiszen megjelenik valahol megrendelés oldalon.
#12: "Igen, az angol B (billion) szót használtam, ami magyarul milliárdot jelent wow. tudtam hogy ezzel a primitív szöveggel jössz, ezért nem írtam az előző válaszba hogy ha lehet ne ilyet írj. Orbán Viktor várba költözése meg stadion. Istenem. Olyan agymosott vagy hogy az már fáj. Szerinted mikor költenek évesített szinten 250 milliárdot arra hogy stadionokat építsenek."
Az új Puskás Stadion csak 100 milliárd közeli forintba kerül ha elkészül!
( [link] )
Ezen kívül éves szinten stadionokat építenek, több példát tudnék de egy friss, 440 millióból épül stadion Kozármislenyben
( [link] )
Orbán Viktor várba költözése kb 21 milliárdba fog kerülni!
( [link] )
Látod, még magad bevallod hogy hibázol...és milliárdról beszélünk mert magyarországon élünk. De még mindig nem látom honnan jött az a szám.
#16: Te tudod mit beszélsz? Te hoztál ide 250 milliárdos számot! Magad égeted be de nagyon! Én 100 milliárdos tételről beszéltem a #11-es válaszomban.
12-es válaszod: " Szerinted mikor költenek évesített szinten 250 milliárdot arra hogy stadionokat építsenek. Ha 4 évig úgy hagyod akkor az 1000 milliárd forint + kamatok. "
16-os válaszod: "évi 250milliárdot soha nem fogsz tudni összeszedni stadionokból. "
Én nem akarok 250 milliárdot összeszedni, te beszélsz erről....
#16: (Még ez kimaradt)
"A puskás stadiont pedig az olimpiára is építik (jó pár éven keresztül) vagy nem?"
Nincs eldöntve a rendezés, 2017 végén dől el. Nem biztos itt lesz az olimpia, tehát indokolatlan ebben a helyzetben ahol az egészségügy haldoklik.
Ja hogy nem megy a matek sajnálom. :DD Tudtam hogy ezzel is beégsz. De ok ms milliárdos. :D
Ha 3.35B a bevételed 27%-os áfából, akkor 25%-osból nem 80B-vel lesz kevesebb bevételed. Jó ég matematika 7.-ik osztály.
hanem 3-35-3.35/27*25-el, ami 230B :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!