Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Plakátokon kampányol a kormány...

Plakátokon kampányol a kormány "Magyarország jobban teljesít", a gazdaság állítólag nagyon megy. Akkor miért is nem csökkenti a kormány a 27%-os rekord ÁFÁ-t?

Figyelt kérdés
2012 Jan. 1.-től 25%-ról 27%-ra emelték, azóta viszont lefele semmit nem ment.

#FIDESZ #gazdaság #ÁFA #hazug kormány #Minielnök
2016. márc. 27. 15:20
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
#10: Hogy micsoda? "A költségvetés 11eBFt" Mi az a "B"? Mert elmondom az éves költségvetés EZER MILLIÁRD forintba van, nem BILLIÓ-ba. És csak érdekesen érdekelne hogyan jött ki nálad ez a szám. És azt sem értem ha 2%-al csökkenne, miért nem élnénk túl. Talán nem kéne 100 milliárdokból stadion meg felesleges dolgokra költeni, mondjuk Orbán Viktor várba való költözése ami megint több milliárd forint.
2016. márc. 27. 16:05
 12/30 anonim ***** válasza:
0%

Igen, az angol B (billion) szót használtam, ami magyarul milliárdot jelent wow. tudtam hogy ezzel a primitív szöveggel jössz, ezért nem írtam az előző válaszba hogy ha lehet ne ilyet írj. Orbán Viktor várba költözése meg stadion. Istenem. Olyan agymosott vagy hogy az már fáj. Szerinted mikor költenek évesített szinten 250 milliárdot arra hogy stadionokat építsenek. Ha 4 évig úgy hagyod akkor az 1000 milliárd forint + kamatok.

Stadionokat meg ennek a töredékéből építettek. Ha már van szabadidőd akkor nézz utána a számoknak és gondolkozz el. Nem beszélve arról, hogy az építkezés ugyan finoman szólva sem hasznos és követendő cél, de ismét bevételeket generál, hiszen megjelenik valahol megrendelés oldalon.

2016. márc. 27. 16:18
 13/30 anonim ***** válasza:
A kérdésedre, hogy miszerint csökkentenénk, akkor túlélnénk. Nőne az adósság, és egy picit a kamatok. Igen, túlélnénk de eu-s kötelezettség szegési eljárás indulna ellenünk a 3%-os hiány átlépése miatt.
2016. márc. 27. 16:26
 14/30 A kérdező kommentje:

#12: "Igen, az angol B (billion) szót használtam, ami magyarul milliárdot jelent wow. tudtam hogy ezzel a primitív szöveggel jössz, ezért nem írtam az előző válaszba hogy ha lehet ne ilyet írj. Orbán Viktor várba költözése meg stadion. Istenem. Olyan agymosott vagy hogy az már fáj. Szerinted mikor költenek évesített szinten 250 milliárdot arra hogy stadionokat építsenek."

Az új Puskás Stadion csak 100 milliárd közeli forintba kerül ha elkészül!

( [link] )

Ezen kívül éves szinten stadionokat építenek, több példát tudnék de egy friss, 440 millióból épül stadion Kozármislenyben

( [link] )

Orbán Viktor várba költözése kb 21 milliárdba fog kerülni!

( [link] )

Látod, még magad bevallod hogy hibázol...és milliárdról beszélünk mert magyarországon élünk. De még mindig nem látom honnan jött az a szám.

2016. márc. 27. 16:31
 15/30 anonim ***** válasza:
évi 250milliárdot soha nem fogsz tudni összeszedni stadionokból. A puskás stadiont pedig az olimpiára is építik (jó pár éven keresztül) vagy nem?
2016. márc. 27. 16:35
 16/30 A kérdező kommentje:
#15: "Milyen szám honnan jött?" Már kérdeztem hogy a 10-es válaszodban az éves költségvetés száma honnan jött. "A költségvetés 11eBFt" Mert nem ennyi a 2015-ös év vége. Vagy melyik évre gondoltál?
2016. márc. 27. 16:36
 17/30 A kérdező kommentje:

#16: Te tudod mit beszélsz? Te hoztál ide 250 milliárdos számot! Magad égeted be de nagyon! Én 100 milliárdos tételről beszéltem a #11-es válaszomban.

12-es válaszod: " Szerinted mikor költenek évesített szinten 250 milliárdot arra hogy stadionokat építsenek. Ha 4 évig úgy hagyod akkor az 1000 milliárd forint + kamatok. "

16-os válaszod: "évi 250milliárdot soha nem fogsz tudni összeszedni stadionokból. "

Én nem akarok 250 milliárdot összeszedni, te beszélsz erről....

2016. márc. 27. 16:40
 18/30 A kérdező kommentje:

#16: (Még ez kimaradt)

"A puskás stadiont pedig az olimpiára is építik (jó pár éven keresztül) vagy nem?"

Nincs eldöntve a rendezés, 2017 végén dől el. Nem biztos itt lesz az olimpia, tehát indokolatlan ebben a helyzetben ahol az egészségügy haldoklik.

2016. márc. 27. 16:44
 19/30 anonim ***** válasza:

De, annyi. Nézegesd ezt: [link]

és ezt [link]

ez tavalyi, az idei kp költségvetés 11B(csak azért is)-ból és 3.35B ebből az áfa (első link és ctrl+f)

2016. márc. 27. 16:44
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

Ja hogy nem megy a matek sajnálom. :DD Tudtam hogy ezzel is beégsz. De ok ms milliárdos. :D

Ha 3.35B a bevételed 27%-os áfából, akkor 25%-osból nem 80B-vel lesz kevesebb bevételed. Jó ég matematika 7.-ik osztály.

hanem 3-35-3.35/27*25-el, ami 230B :DDD

2016. márc. 27. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!