Sulek Péter kérdése:
Számotokra ki a legszimpatikusabb politikus a Fideszből?
Figyelt kérdés
ha létezik ilyen egyáltalán :D2016. márc. 26. 18:25
11/18 anonim válasza:
Nagyon kevés színpatikus ember van a fideszben. nekem egyedül Ángyán József volt színpatikus, ő kimerte mondani hogy orbán a nagybírtokosoknak játsza át a földeket, ezek után ott is hagyta a fideszt mert mint mondta számára erkölcsileg vállahatatlan volt az a kétszínű országromboló politika amit orbán rá akart eröltetni. Színpatikus volt még Mellár Tamás is de ő is lekiismereti okok miatt nem vállalta az orbánkormány sunyi politikáját és ő is otthagyta a fideszt. Akik maradtak azok mind orbán csicskái, néha dzzognak de a végén médgis mindent megszavaznak amit orbán kiagyal ha jó ha nem akkor is. Elég gerinctelen silány társaság ez a fideszes banda annyi szent.
12/18 anonim válasza:
Inkább úgy fogalmaznék, hogy akik a legkevésbé ellenszenvesek: Navracsics Tibor, Pokorni Zoltán.
13/18 anonim válasza:
Előző vagyok: és Bencsik János.
14/18 anonim válasza:
Illés Zoltán....ő is még a normálisabbak közé tartozik, pláne a múlt heti akciójáért értékelem.
15/18 anonim válasza:
Illés is színpatikus. A fakivágás megakadályozása az nekem is tetszett.
16/18 anonim válasza:
A Fidesz, a szimpatikus és a politikus 3 különböző fogalom számomra...
17/18 anonim válasza:
A Fidesz tele van szimpatikus politikusokkal, és van sok antipatikus is. Én viszont a kifejezetten antipatikus Gyurcsány szövegét szoktam kedvelni, nem pedig a tényleg szimpi Kósa Lajos, Pokorni Zoltán, vagy a Varga Mihály dumáját. Az lenne jó, ha ezek a politikusok mondanának olyanokat, amiket értelmesnek tartok, akkor szavaznék rájuk szivesen.
18/18 anonim válasza:
12#-vel érték egyet, a legunszimpatikisabb nekem pedig Rogán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!