Az hogy lehet, hogy az oroszországi magyar katona sírok ápolva és rendkívül jó állapotban vannak, míg a magyarországi szovjet katona sírok pedig nagyon elhanyagolt állapotban?
A kommunista rendszer bűneinek nyilvános tagadása.
Mivel a nyelvtanórák is kimaradtak az életetből:
A realciód arra, hogy a "felszabadító" kedvenceid megerőszakolták a magyar nőket, elhurcoltak x embert stb.: "akkor mosd össze a magyarokat a nyilasokkal".
De elmagyarázom neked, hogy a legjobban a magyar nemesség, a tisztességes parasztság és a polgárság érezte a kommunista rendszer nehézségeit. Akik a nyilasokon röhögtek az azelőtti tíz évben, mivel Szálasi és társai az ország bohócai voltak (a kormánypártok szerint).
"A realciód arra, hogy a "felszabadító" kedvenceid megerőszakolták a magyar nőket, elhurcoltak x embert stb."
Én hol írtam ilyet mond már el?! :D
Valóban követtek el bűnöket a megszálló szovjetek,
de nem az oroszok...
1. 6-os válaszban.
2. Akkor kik, Jóska bácsi meg a pirézek?
Én sem tartom őket felszabadítónak! Látom csak kötekedni akarsz!
Számomra az orosz nem egyenlő a kommunistával! De neked úgy látszik igen!
Viszont te egyből ismeretlenül le 15 éveseztél, le kommunistáztál, stb! Ezek a megnyílvánulsáok is csak rólad állítanak ki szegénységi bizonyítványt!
Mivel az "ülj le, egyes!" kifejezés a 15 évesek körében használt.
A helyesírás látom nem megy.
Személyeskedés nélkül sem lehet veled tárgyalni (amint ezt privát üzeneteid bizonyítják).
1. Itt nem az orosz népről volt szó, hanem a szovjet kommunisták erőszakos hordájáról.
2. Rajtam kívül még egy pár embernek nem tetszett a kérdésed.
Most komolyan azt akarod bemesélni nekünk, hogy a Vörös Hadseregben egyetlen egy orosz sem szolgált? Ilyen logika mentén, akkor gondolom a nyilasok közt nem volt magyar, az SS-ben nem volt német, az Iszlám Államban egyetlen iszlamista sincs.
A francia idegenlégiót pedig csak és kizárólag franciák alkotják.
"Most komolyan azt akarod bemesélni nekünk, hogy a Vörös Hadseregben egyetlen egy orosz sem szolgált?"
Írtam én ilyet valahol? A nagy része valóban orosz volt, de nem csak ők voltak benne... ezért kár ráhúzni egy nem működő eszmét (bolsevizmus) csak és kizárólag egy nemzetre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!