Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az hogy lehet, hogy az oroszor...

Az hogy lehet, hogy az oroszországi magyar katona sírok ápolva és rendkívül jó állapotban vannak, míg a magyarországi szovjet katona sírok pedig nagyon elhanyagolt állapotban?

Figyelt kérdés
Itt ahol hallom, fiatalok cigiznek benne, tele szemetelik, gusztustalanul viselkednek ott, de nem csak a fiatalok, mások is, hajléktalanok is, stb...

2016. márc. 25. 17:38
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
hát igen, a szólás szabadság, hahahaha
2016. márc. 26. 14:37
 22/32 A kérdező kommentje:
Rákóczi hadnagya! Olvass és érts! Különben téged lehetne még inkább jelenteni itt! :D
2016. márc. 26. 14:39
 23/32 anonim ***** válasza:

A kommunista rendszer bűneinek nyilvános tagadása.

Mivel a nyelvtanórák is kimaradtak az életetből:

A realciód arra, hogy a "felszabadító" kedvenceid megerőszakolták a magyar nőket, elhurcoltak x embert stb.: "akkor mosd össze a magyarokat a nyilasokkal".

De elmagyarázom neked, hogy a legjobban a magyar nemesség, a tisztességes parasztság és a polgárság érezte a kommunista rendszer nehézségeit. Akik a nyilasokon röhögtek az azelőtti tíz évben, mivel Szálasi és társai az ország bohócai voltak (a kormánypártok szerint).

2016. márc. 26. 15:18
 24/32 A kérdező kommentje:

"A realciód arra, hogy a "felszabadító" kedvenceid megerőszakolták a magyar nőket, elhurcoltak x embert stb."

Én hol írtam ilyet mond már el?! :D

Valóban követtek el bűnöket a megszálló szovjetek,

de nem az oroszok...

2016. márc. 26. 15:21
 25/32 anonim ***** válasza:

1. 6-os válaszban.

2. Akkor kik, Jóska bácsi meg a pirézek?

2016. márc. 26. 15:22
 26/32 A kérdező kommentje:

Én sem tartom őket felszabadítónak! Látom csak kötekedni akarsz!

Számomra az orosz nem egyenlő a kommunistával! De neked úgy látszik igen!

Viszont te egyből ismeretlenül le 15 éveseztél, le kommunistáztál, stb! Ezek a megnyílvánulsáok is csak rólad állítanak ki szegénységi bizonyítványt!

2016. márc. 26. 15:24
 27/32 anonim ***** válasza:

Mivel az "ülj le, egyes!" kifejezés a 15 évesek körében használt.

A helyesírás látom nem megy.

Személyeskedés nélkül sem lehet veled tárgyalni (amint ezt privát üzeneteid bizonyítják).

1. Itt nem az orosz népről volt szó, hanem a szovjet kommunisták erőszakos hordájáról.

2. Rajtam kívül még egy pár embernek nem tetszett a kérdésed.

2016. márc. 26. 15:48
 28/32 A kérdező kommentje:
Jól van te kis pszichológus!
2016. márc. 26. 15:54
 29/32 anonim ***** válasza:

Most komolyan azt akarod bemesélni nekünk, hogy a Vörös Hadseregben egyetlen egy orosz sem szolgált? Ilyen logika mentén, akkor gondolom a nyilasok közt nem volt magyar, az SS-ben nem volt német, az Iszlám Államban egyetlen iszlamista sincs.

A francia idegenlégiót pedig csak és kizárólag franciák alkotják.

2016. márc. 26. 17:39
 30/32 A kérdező kommentje:

"Most komolyan azt akarod bemesélni nekünk, hogy a Vörös Hadseregben egyetlen egy orosz sem szolgált?"

Írtam én ilyet valahol? A nagy része valóban orosz volt, de nem csak ők voltak benne... ezért kár ráhúzni egy nem működő eszmét (bolsevizmus) csak és kizárólag egy nemzetre...

2016. márc. 26. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!