Mit szóltok ahhoz, amit az Orbán-kormány közölt, hogy "biztonsági okok miatt" mindenki email-jét ellenőrzik, megnézik és lehallgathatják a telefonos beszélgetésünket?
"Ezt maga Orbán és Pintér is megerősítette"
Hol, mikor?
Figyelted a TV-ben a híreket, vagy hallgattad a rádiót???
Nem igaz, hogy te ezt nem hallottad!
"Kéréseket végrehajtani csak bírói engedéllyel lehet." <-- Itt a lényeg.
Kár hőbörögni, senkit sem érdekel az e-mail fiókod tartalma.
Dehogynem!
Majd megnézik Orbánék!
Efelől nyugodt lehetsz!
Igen, a Fidesz irányítása alatt levő bíroság engedélyezte!
A független bíróság úgy visszavágta volna ezt a kérelmet, hogy megszólalt volna!
Még mindig nem értem, hogy mi van az e-mail fiókodban, amit ennyire takargatsz.
De szerintem inkább csak hisztizni akarsz valamin.
Nekem nincs semmi rejtegetni valóm, úgyhogy nem igazán zavar. Persze ez egy fegyver a kezükben, úgyhogy a beleegyezésünk nélkül mégsem oké.
De ha már ellenőrzik a bankszámlákat is, remélem a kormány közeli emberek számláját is ellenőrzik....
Műbalhé, legyen min csámcsogni.
Bírói engedéllyel belenézhetnek a mailfiókba. Előre vagy utólag? Hogy lesz ez kivitelezve? Küldenek egy végzés a google-nek Kaliforniába? :D
Az olyan dolgok nagyobb része, amikért csúnya bünti járt, azok eddig is a deepweben mentek. Oda kinek küld határozatot? Vagy hogy ellenőrzi a mailboxot :D
Egyáltalán ki az állat, aki extrém komoly és bizonyító erejű adatot mailboxban tárol? :D
Tegyük fel lehallgatják a magyar telefonokat, én meg terrorjancsi vagyok. Kiugrok a reggeli railjettel Bécsbe, veszek egy cipőt, két pólót meg egy kártyás telót, terrorpeti ugyanezt megcsinálja Kassán. Na hallgassák le.. :D
A bankszámlás dolog már érdekesebb. Nekem mondjuk van pár ismerősöm, akik a zsetont nem a párnában, hanem a bankszámlájukon tárolják. Viszont az ott lévő összeg az nem áll összhangban a keresetével ( pl 4 órásba bejelentett stb.. ). Most már az ilyenekkel lehet majd bukni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!