Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én szeretek magyar lenni?

Csak én szeretek magyar lenni?

Figyelt kérdés
Szerintem büszkék lehetünk arra amink van!
2016. márc. 23. 17:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
usarmy büszke a magyarságára, hát ez jó :DDDDDD
2016. márc. 23. 19:20
 12/20 anonim ***** válasza:
Igen büszke vagyok rá, mert van bővizű folyónk meg dús legelőnk, ahol nagyra nőnek a tehenek és gazdag Nemzet leszünk!
2016. márc. 23. 19:56
 13/20 anonim ***** válasza:
38%

Egész addig szerettem amíg meg nem láttam hogy milyenek is vagyunk mi... Akár hova megyek, a jó testvéreim kötekednek, gúnyolnak, gyűlölködnek, leszarják mit gondolok..........

Arra már rájöttem hogy ezért a társaságért nincs miért dolgozni, harcolni. Székelyföldön élek, rengeteget vagyok Budapesten. Itt is csak olyan magyarok né, egy részének a román mulatós jön be, román tanár(nő)nek lenni a vágyálma, táposozni a magyarokat, s büszkélkedni a románoktól átvett szavakkal, a hazájukat is Romániának tartják, Bukarest a fővárosuk, ezek már nem magyarok, semmi közük hozzá (Lehet ha több a nem ilyen ,de számomra nagyon kiábrándító ez, s sajnos természetemtől fogva a rosszat látom meg... )

Magyarországon meg mi van? Ott is ugyanaz, úgy csapjuk be egymást ahogy csak tudjuk, aztán sokan attól érzik magukat menőnek, lopnak, csalnak hazudnak (nem feltétlen a politikusokra gondolok). Én központú emberek, pénzközpontúak, főleg Budapesten látom azt hogy sokan nem törődnek magukon kívül semmivel. Semmi ,,nemzeti összetartás" nincs, kihalt már rég ha volt is valamikor. Csak széthúz mindenki, elmegy, megtagadja nemzetiségét, vagy éppen ,,Nagy-Magyarként" úgy viselkedik mint egy utolsó ******, esetleg elvan mint a befőtt, magán kívül senkit nem segít.

Ady Endre: ,,Elvadult tájon gázolok:

Ős, buja földön dudva, muhar.

Ezt a vad mezőt ismerem,

Ez a magyar Ugar.

Lehajlok a szent humuszig:

E szűzi földön valami rág.

Hej, égig-nyúló giz-gazok,

Hát nincsen itt virág?

Vad indák gyűrűznek körül,

Míg a föld alvó lelkét lesem,

Régmult virágok illata

Bódít szerelmesen.

Csönd van. A dudva, a muhar,

A gaz lehúz, altat, befed

S egy kacagó szél suhan el

A nagy Ugar felett."

- most is ugyanannyira aktuális... Van aki szeretné a változást, tenne érte, de kivel? Már nincs kiért harcolni. Nem 1920-ban volt Magyarország legnagyobb érvágása, hanem mint egy lappangó betegség, most pusztítja ki belülről teljesen.

2016. márc. 23. 20:05
 14/20 Papi Gonzales ***** válasza:

könyörgök ne szavazz.....te vagy a fejlett világ szennye..(ezt így kell ragzani?)

2016. márc. 23. 21:47
 15/20 anonim ***** válasza:
54%

"#9

könyörgök ne szavazz.....te vagy a fejlett világ szennye..(ezt így kell ragzani?)"

A világ szennye te vagy meg a hozzád hasonló férgek akik sárba tiporták az országot te magyarellenes provokátor!

Nem kérek választ!

2016. márc. 23. 22:00
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2016. márc. 23. 23:38
 17/20 anonim ***** válasza:

En Magyarorszagot szeretem, nem a magyarsagomat. De hat igen, ez is ritkasag szamba megy.

10/8 ember (, hogy a kozkedvelt mondattal eljek) menekulni akar innen. Szomoru, de ez van

2016. márc. 24. 03:11
 18/20 A kérdező kommentje:
Ment a zöld pacsi!
2016. márc. 24. 17:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem te inkább az Amcsikat szereted, de am nem nem csak te.
2016. márc. 24. 22:28
 20/20 anonim ***** válasza:

# 13/19 Időpont tegnapelőtt 20:05 vagyok, látom nem nagyon tetszett a válaszom, sokan lepontoztatok. Sajnálom, de én így látom a helyzetet. Lassan teljesen megszűnik a magyarok között az összetartás, nem annyiból áll magyarnak lenni hogy lengetem a zászlót, s utálom a Szlovákokat, és ordítom hogy vesszen Trianon. ezzel SEMMIT nem javítasz a helyzeten. Ezek csak olyan látszatdolgok, amivel helyettesíteni próbáljátok az életeteken azt amire igazán szükség lenne..

Aki képes arra hogy becsapja pénzért bármivel egy másik magyar társát, vagy hogy jól megverje, kigúnyolja, kihasználja, lenézze, megalázza minden különösebb ok nélkül az ne mondja nekem azt hogy hát ő mekkora magyar.

Ez is olyan mintha valaki napi 3x menne templomba, egész nap imádkozna s a maradék idejében pedig káromkodna vagy ölne, lopna, paráználkodna, hazudna stb. S annak meg akkor mi értelme? A ,,magyarkodással" is ugyanez van.

Ezt nem a levegőből írom, azért van ismeretem, tudom hogy ki milyen.

Először meg kellene tanulni viselkedni, emberhez méltó módon megnyílvánulni, és így egy értékes helyet betölteni a magyar gazdaságban, közösségen, és úgy általánosan a nemzetben, és utána magyarázni hogy mekkora magyar is vagyok.

2016. márc. 25. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!