Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálják vidéken az...

Miért utálják vidéken az ellenzéket?

Figyelt kérdés

A baloldali parlamenti ellenzék nem létezik a kis városok és a falvak világában. Miért?

[link]

2016. márc. 20. 15:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%

Azért, mert itt nem sokan fogékonyak a "legyél toleráns a kisebbségekkel, mert csúnya rasszista vagy és nem európai" propagandára.

A baloldal pedig erősen próbál építeni a kisebbségekre a szavazatokért, ezért támogatja a "jogaikat".

2016. márc. 20. 16:37
 12/16 anonim ***** válasza:
28%

Mert vidéken eleve több az nyugger, akik nem a tájékozottságukról híresek. Általában egy, max. kettő tévécsatornát néznek, ebből az egyik egész biztosan az M1, újságokból is legfeljebb a pártlapokat veszik, az öregasszonyok néha azért a bulvárszarokat is megveszik. Az internetezés náluk jobbára kimerül abban, hogy az őket soha se látogató unokáik facebook profilját nézik, szóval nem áll fenn a veszélye annak, hogy az M1-en kívül esetleg máshonnan is tájékozódnának a világról. Mivel vidéken még fennáll az az ostoba szokás, hogy az öregek szava kikezdhetetlen, így senki se kritizálja az ostoba nyuggereket, így még véletlenül se gondolnak arra, hogy esetleg tévednének, így egészen a halálukig hisznek abban, mint a tévében láttak. Az ilyen kis települések lakossága rendre eléggé konzervatív, nem vevők az új ötletekre, számukra a Fidesz még mindig az a lendületes, fiatalok alkotta párt, mint amilyen az 20 éve volt. A politikával komolyabban 4 évente foglalkoznak, akkor is csak annyit tesznek, hogy elolvassák a pártjuk röplapját (más pártokét elolvasás nélkül azonnal kidobják - tapasztalat), elmennek egy pártrendezvényre, ott megsimogatják az ottani jelöltet (szó szerint), elmennek szavazni és kész, 4 évre le van tudva a politika, a mindennapi politizálásuk kimerül annyiban, hogy BEZZEG A ELMÚT NYÓCÉV! és kész.

Egyszóval képzetlenek, tájékozatlanok, könnyen befolyásolhatóak, új paradigmában való gondolkodásra képtelenek. Nem érdekel ezzel hány vidékit sértek meg, akikről fentebb írtam úgyse jönnek ide megnézni, a többiek meg nyugodtan sértődjenek meg, ez volt a célom amúgy is.

2016. márc. 20. 16:52
 13/16 anonim ***** válasza:
38%

ma 16:52

a belpesti gettó szavazási és házasodási meg egyéb szokásairól is mesélsz?

2016. márc. 20. 17:07
 14/16 anonim ***** válasza:
21%

már nem azért, de a vidéki blikkolvasó képzetlen kisnyugdíjas tipikusan "nekem a jólét az jár" baloldali orbángyűlölő már rendszerváltás óta

olyan emberek akik szegénységben születtek éltek és mentek nyugdíjba, és most nagyon bántja őket, hogy a szegénység már nem az az érték minta kommenizmusban

azért erős a fidesz, mert rohadtul elegük van már az ilyen "nekem az jár" prolikból

2016. márc. 20. 17:27
 15/16 anonim ***** válasza:
18%
aki magyar, LEGYEN AZ FIDESZES, jobbikos vagy pártfüggetlen nemzeti az utálja a nemzetellenes ellenséget (nem ellenzék!)
2016. márc. 20. 17:46
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

# 7/15 Időpont 03-20 16:12

Én nem azt mondtam, hogy vidéken csak az M1 fogható, szövegértelmezés egyes. Azt mondtam, hogy ez az általánosabb. Vidék alatt meg ne csak a nagyvárosokat értsd már basszus... eleve megy az RTL/Klubrádió/bármi ami nem fityiszes ellen a propaganda 0/24, hogy azok hazaárulók, meg adócsalók, meg mittomén. Szerinted nézni is fogják ezeket, ha befogható? Ha nem működne a propaganda, akkor miért van még fityiszszavazó?

Ez nem lenézés, Budapesten is van rengeteg idióta, de BP-n még van ellenzék.

2016. márc. 25. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!