Újabb? Ez már több mint egy hetes...
Le vagy picit maradva.
Tényleg qvasok van:)))
ennyit a jobbik feddhetetlenségéről.
Az sem igaz, h tisztakezű. Ha a húsosfazék közelébe kerül, ő is ugyanolyan lesz (a kampányát máig nem ismerjük, h ki fedezi, igaz, a többi pártét se tudjuk...)
a politikus is ember, neki is joga van bulizni. ha ezt dokumentálják az pech. ha ezt nyilvánosságra hozzák az még nagyobb pech.
szerintem sokunknak vannak pikáns buliképei, csak azok azért nem tartanak számot érdeklődésre, mert nem politikusok vagyunk, hanem hétköznapi emberek.
Számos társadalmi szervezet tagjaként a művelt és KULTÚRÁLT ifjúságért, valamint a nemzeti összetartástudat erősítéséért dolgozik. :D :D
látszik, milyen erősen és kitartóan :)
Én még nem csináltam részegen gáz és égő dolgokat!
érdekes....pedig buliztam, ittam is....hát nemtudom.
Egy részegen történő esetleg mittom én bokorba zuhanás és egy péniszpumpával való kéjes perverz játszadozás, plusz még annak a kívánása, hogy mindezt le is fotózza valaki más.....
Mert az, hogy bebaszik, hazamegy előveszi guminőt, meg ostort, meg kis pumpáját az az ő dolga, magánügye. De ezt ő még érted le is fotóztatja!!!!!
Amúgy igen tudod igaz az, hogy meglátszik ki milyen is valójában azon, hogy mikor esetleg túlissza magát hogyan viselkedik. És azért ő közel nem annyira seggrészeg a képen, hogy esetleg ne tudja épp mit csinál.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!