Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szidják sokan a Kurucinf...

Miért szidják sokan a Kurucinfot, mikor nagyon sok dologról csak ott lehet informálódni?

Figyelt kérdés
Ha az Rtlklubot vesszük alapul, akkor tulajdonképpen a cigányok egyetlen bűncselekményt sem követtek el évek óta, mert ők sosem említik meg az elkövető származását ha cigányról van szó, kivéve ha cigány az áldozat. Ezek szerint az Rtlklub azt sugalja, hogy szó sincs cigánybűnözésről, míg a valóságban hetente 2-3 magyart megölnek a cigányok, nincs jogunk ezt tudni?
2010. ápr. 3. 12:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%
Én nem vagyok jobbikos, de gyakran rápillantok a kuruc-ra. És x idő után rájövök, hogy nagyon unalmas csak a cigányok, alpári, gusztustalan szídását olvasnom. Nem azért mert a cigányok pártán állok, de ez tényleg visszataszító. sajos több más dolog is amit a jobbik csinál.
2010. ápr. 3. 14:43
 12/16 anonim ***** válasza:
28%
A kurucban van néhány normális cikk, azonban az is olyan manipuláló szar mint az index, meg a többi.
2010. ápr. 3. 15:33
 13/16 anonim válasza:
100%
Én a kurucot is úgy olvasom, mint az indexet: egyikkel sem értek egyet és tudni kell a sorok között olvasni:) Az biztos mindenesetre, hogy a kuruc őszintébb mint az index. Ha nem fogalmaznának olyan... nem is, ha úgy vesszük nagyon jól vannak megfogalmazva a cikkek, inkább úgy mondom, ha nem használnának bizonyos szavakat, sokkal hitelesebbek lennének. Állandóan orkozni, meg maszopozni, zsideszezni szerintem komolytalan és gyerekes. Tökéletesen érthető lenne sima cigányozással is minden cikk:))
2010. ápr. 3. 16:19
 14/16 anonim ***** válasza:
19%
A kuruc úgyanugy a saját elméleteit, céljait erőlteti mint az index semmivel se hitelesebb.
2010. ápr. 3. 21:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Itt a bizonyíték, kedves radikálisok, amit mi már régóta mondogatunk nektek: a tömegnek nem is a tartalommal volna a baja, hanem az alpári stílussal, ahogy elő van adva, mert az már önmagában minősít. Ha kultúrálttabban menne, akkor jóval kevesebb ellenérzés lenne az irányában.
2010. ápr. 3. 21:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Tavaly a töritanárunk említette meg a kuruc.info-t, hogy régebben egész jó volt, de manapság egy határ... khm.

No, mondom akkor megnézzük. Elolvastam két cikket, a harmadiknál már csak félig jutottam. Nagyjából a napiszar színvonalát stabilan hozta. Az index kevésbé volt alpári, de ugyanannyira hiteltelen. Tévéről nem tudok nyilatkozni, mert régóta nem nézem.

2010. ápr. 3. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!