Öngyilkos lett Daróczi Dávid?
Figyelt kérdés
Tud valaki bővebb infót az esetről?
Minden esetre nyugodjon békében!
2010. ápr. 3. 09:32
1/17 anonim válasza:
2/17 anonim válasza:
MTV 1 TXT-je eléggé részletesen ír róla. Ha tv közelben vagy, olvasd el. Fiatal volt...
3/17 anonim válasza:
Ő járt mostanában a Liptaival vagy csak nagyon rosszul tudok valamit?
4/17 A kérdező kommentje:
Kedves első! Nem nehéz bepötyögni a google-ba, gondoltam van valaki aki tud valamit bővebben róla, mert általában ugyan azt olvasni mindenhol.
Igen, ő volt Liptai párja. De óvatosan ezekkel a kérdésekkel, mert mindjárt jön egy hasonló link, mint az első volt :)
Ez az oldal nem arra való hogy kérdezzél TEE! :)
2010. ápr. 3. 09:58
5/17 anonim válasza:
Magánéleti problémái lehettek sztem...
6/17 A kérdező kommentje:
Hallottam olyat is, hogy Liptaival szakítottak pár napja...
2010. ápr. 3. 10:08
7/17 anonim válasza:
Gesztesi is elég szarul nézett ki a liptai ügy után, de ő lehet, hogy egy erősebb tapasztaltabb ember. Ez a daróczi nem bírta a kiképzést. Azért egy színésznő, művésznő nem egy egyszerű eset, nekem is volt szerencsém ilyennel. Szoroz meg egy átlag nőt 10-e
9/17 anonim válasza:
A Daróczi nem halt meg, Jackoval, és Elvissel egy luisianai farmon élik háborítatlan életüket.
10/17 anonim válasza:
Utolsónak osztom a véleményét !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!