Munkahelyeken mennyire gyakori hogy a politikai nézeteiről kérdezik az alkalmazottat?
Figyelt kérdés
2016. márc. 15. 13:56
1/9 anonim válasza:
Nem.
Elméletileg, nem is szabad.Azért, mert vissza lehet vele élni.
2/9 anonim válasza:
Állami szférában megesik, nem kicsit nagyon.
3/9 anonim válasza:
Állami szférában megszokott manapság. Pl komolyabb pozíciót be sem tölthetsz fidesz párttagság nélkül.
4/9 anonim válasza:
Nálunk nincs ilyen, de természetesen beszélgetés szintjén ismerjük egymás nézeteit. És abból sem volt probléma, amikor a rezsicsökkentős ívet nem írtam alá, amikor a főnököm mindenkihez odavitte, hogy aláírassa.
5/9 anonim válasza:
Én még sosem tapasztaltam ilyet. A kollégák persze kifejtik véleményüket, de ők se kérdeznek, csak közölnek :D
6/9 anonim válasza:
Én tőlem megkérdezné a fönököm hogy milyenek a politikai nézeteim el is küldeném a pics ába:)
Szerintem ilyet max olyan helyen kérdeznek ahol kell a politikai protekció.
Pl: állami cégek és hivatalok vezetői beosztásai.
7/9 anonim válasza:
Akinek van egy csöpp esze az nem beszél a politikai hovatartozásáról a munkahelyen, mert manapság hamar a kapu fele hosszabítják a szerződést ha nem fideszes a delikvens.
8/9 anonim válasza:
Azt felelném, hogy nem foglalkozok politikával.
9/9 anonim válasza:
Egészségügyben nem szokás. Minden kormány sz*r volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!