Hofi Géza melyik párt felé húzott? Vagy egyik felé sem?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 20:51
11/15 jamesbond válasza:
00:03
Legalább addig vedd ki a kezed a gatyádból, amíg pötyögsz a billentyűzeten, mert bal kézzel látod mekkora idiótaságokat írsz.
12/15 anonim válasza:
Nem tudom, mit értesz azon, hogy kommunistázott. Az előző rendszerben ő volt az, aki "bírálhatott" a műsoraiban, de ez a bírálat azért olyan volt, vagy legalábbis olyannak szánták, hogy a rendszer működését segítse. Nem volt túl érdemi, túl mélyen szántó, de arra azért elég volt, hogy a közönség egy kicsit felszabaduljon. A rendszerváltás előtt és különösen az után Hofi a kisember látószögéből nézte a világot, ez volt a humorának lényege. Én eléggé meguntam egy idő után, de persze volt sok jó megnyilvánulása is.
13/15 anonim válasza:
A rendszerváltás után mszp-s volt, nem is titkolta.
14/15 anonim válasza:
Csak azon gondolkodjatok el,hogy miért pont választási időszakban halt meg.Pedig az utolsó hónapjaiban javult az egészsége,újra tartott fellépéseket.Politikai gyilkosság,ennyi.
15/15 anonim válasza:
"Politikai gyilkosság,ennyi."
Hülyeség a köbön, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!