Vona Gábor: Vitára hívom Orbán Viktort, vajon elfogadja a fidesz elnöke?
azt hiszem ebben az esetben nincs túl sok jó választása
ha nem fogadja el megfutamodik
ha elfogadja akkor kiderül ki a jobb és talán még sok minden más is
leéghet Vona és Orbán is
azt hiszem ez egy mindent vagy semmit játék lesz
Kár hogy előre nem lehetett tudni hogy Orbán ennyire nem mer kiállni egy vitára.
Választás előtti szavazást kellett volna tartani, hogy akarunk-e TV-s vitát látni a pártok között vagy sem.
Amúgy meg mindegy lenne, Navracsics is kiállhatna a fidesznél a vitára, ő szépen leteremtette Gyurcsányt, meg Bajnait is a parlamenti felszólalásaival. Tehát ha már Orbán nem, de legalább őt odaállíthatnák.
A titkosítások szigorításának kérdése én úgy vettem észre hogy akkora tabutéma megkérdezni mszp-től és fidesztől egyaránt, hogy az valami hihetetlen.
naja de ha Navracsicsot küldi akkor a Jobbik meg elküldheti szegedi Csanádot vagy Novák elődöt
úgy nem lenne hiteles vita
csesztetnék egymást és kész
de két miniszter elnök jelölt
ráadásul úgy hogy a jobbiknak egy picit a fideszhez vezetnek a gyökerei
az elmúlt 20 év legnagyobb vitája lenne
Vona Gábor pedig az MDF min. elnök jelöltjével,Bokros Lajossal nem volt hajlandó vitázni.
Az MDF-en kívül mindenki félti a saját kis szavazótáborát.
Mintha bűn lenne színt vallani.
21:28
Még szerencse hogy a normális(többségi) emberek nem így gondolkodnak, ahogy te. És ha Orbán visszautasítja a vitát, akkor bizony komoly szavazótábort veszíthet, mert ez egyenlő a megfutamodással, a gyengeséggel, és mondanom sem kell én nem akarom egy gyenge, jellemtelen emberre bízni az ország irányátását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!