2010. április 11-én a Garfield-ot nézed vagy a választásokat?
Figyelt kérdés
És ha a választásokat,akkor melyik adón?2010. ápr. 2. 12:44
32/50 anonim válasza:
Nincs TV-m, Radikálisan kihajítottam az ablakon amikor megláttam az első Joshi Bharat műsort!!
A neten Nézem
A Hirtv-t és Olvasom a Kurucinfot!!
33/50 anonim válasza:
HírTV-t nézem, és elég ideges vagyok, h mindjárt fél 10, és még mindig TART a szavazás...
Én már részeredményeket akarok, és nyugodt éjszakát... :S
35/50 anonim válasza:
elég idióta a kérdés..mert a garfield után van a választási műsora az rtlnek..Remélem be se kerül a parlamentbe az idióta Jobbik (akarom mondani Rosszabbik)
36/50 anonim válasza:
Garfieldot néztem,Nagy franc a kis franciát néztem,választásokat néztem.....meg kapcsolgattam xĐ
38/50 anonim válasza:
garfield-ot néztem közben GTA-ztam :D most meg tv2 vagy mek aludni még nem tom :D
39/50 anonim válasza:
Legyen Garfield a miniszterelnök!!!
Így biztos tudná csinálni, vagy jobban.
40/50 anonim válasza:
13:04, nem szavaztál? Mit keresel ebben az országban???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!