Van rá esély hogy a FIDESZ bérkommentelőket alkalmaz az interneten?
Itt CSAK FIDESZ bérkommentelők/provokátorok vannak!!!
Megmondom, miért!
Akik élesen kritizálják Orbán ámokfutó politikáját, kizsákmányolási hadjáratát, propagandáját, agymosását, AZONNAL TÖRLIK A KÉRDÉST, ja meg az IGAZSÁG leírását lenullázzák!!!
Bérkommenetlőket alkalmaz egyaránt a jobboldal és a baloldal is.
Mi ezen a meglepő?
A fidesznek nincs. Nagyjából nem érdekli őket, hogy mit írsz.
A baloldalnak van. Nézz fel az origóra esténként. Csak úgy cserélődnek az egymondatos emberek.
Én a Jobbikról hallottam ezt de máig nm értem a létezését.
Ok az a feladatod h dicsőíts X pártot, fizetnek érte és ? Ettől most kinek lesz jobb.
Am minden tábornak van épp elég fanatikusa olvass bele a kommentekbe.
0-24-be megy a
"Aki nem a Jobbikra szavazz Hazaáruló" v a "Jobbik egy Náci párt" V "Viktor egy Diktátor Demokráciát....stb hsz-ek. És még fizetni se kell érte.
A kérdésed alapján a liberális trollok csapatának tagja lehetsz.
Nincs erre esély és majd nézd meg, hogy 2018-ban is meg lesz a 2/3. és lehet toporzékolni, dühöngeni nektek trolloknak és újabb alattomos módszereket kiagyalni a zavarkeltéshez :-)
A 15-ös butaságokat beszél.Milyen 2/3 ad lesz meg ember?
Mostanában a fityesznek sem megy jól a szekere,sorozatosan elbukják mindenhol az időközi választást. Salgótarjánon is beégtek,pedig azt hitték ismét az övéké lesz. XD
Hajdúszoboszlón is buktak nagyot.Soroljam még?
Valószínűsége van, de nincs rá szüksége.
De hogyan lenne gyakorlatilag akkor?Honnan tudná, hogy pl. nekem ezért a hozzászólásért mennyit fizessen? Hiszen nem névvel írok. de ha névvel írnék, akkor is, mire fizetne -akárki-? Hozzászólásra, darabszámra, attól függetlenül, hogy mit írok, akárcsak egy szót, mondjuk, vagy szószámra, vagy sorszámra, vagy hogy?
Bár az az igazság, hogy akár munkabérben is fölvehetnének olyan embereket, akik a kormányprogramokról idetett téves információkat kijavítanák, belinkelnék a megfelelő oldalt.
Meg válaszolnának olyan kérdésekre, amikre pl. én nem kaptam választ, és nem találtam a megfelelő helyeken választ.
A "bértapsolók" szerintem csak önkéntesek lehetnek,mint a koncerteken, bátorítani a nézőket, hogy most éppen nem zavar a taps. Mert különben nem akar az ember első lenni, nem meri elkezdeni a tapsot, hiába tapsolna szívesen, csak vár, hogy valaki más kezdje el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!