Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van rá esély hogy a FIDESZ...

Van rá esély hogy a FIDESZ bérkommentelőket alkalmaz az interneten?

Figyelt kérdés

2016. márc. 7. 06:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Itt CSAK FIDESZ bérkommentelők/provokátorok vannak!!!

Megmondom, miért!

Akik élesen kritizálják Orbán ámokfutó politikáját, kizsákmányolási hadjáratát, propagandáját, agymosását, AZONNAL TÖRLIK A KÉRDÉST, ja meg az IGAZSÁG leírását lenullázzák!!!

2016. márc. 7. 16:39
 12/18 anonim ***** válasza:

Bérkommenetlőket alkalmaz egyaránt a jobboldal és a baloldal is.

Mi ezen a meglepő?

2016. márc. 7. 16:40
 13/18 anonim ***** válasza:
9%

A fidesznek nincs. Nagyjából nem érdekli őket, hogy mit írsz.

A baloldalnak van. Nézz fel az origóra esténként. Csak úgy cserélődnek az egymondatos emberek.

2016. márc. 7. 20:48
 14/18 anonim ***** válasza:

Én a Jobbikról hallottam ezt de máig nm értem a létezését.

Ok az a feladatod h dicsőíts X pártot, fizetnek érte és ? Ettől most kinek lesz jobb.

Am minden tábornak van épp elég fanatikusa olvass bele a kommentekbe.

0-24-be megy a

"Aki nem a Jobbikra szavazz Hazaáruló" v a "Jobbik egy Náci párt" V "Viktor egy Diktátor Demokráciát....stb hsz-ek. És még fizetni se kell érte.

2016. márc. 7. 21:20
 15/18 anonim ***** válasza:

A kérdésed alapján a liberális trollok csapatának tagja lehetsz.

Nincs erre esély és majd nézd meg, hogy 2018-ban is meg lesz a 2/3. és lehet toporzékolni, dühöngeni nektek trolloknak és újabb alattomos módszereket kiagyalni a zavarkeltéshez :-)

2016. márc. 8. 15:52
 16/18 MolotovPunk ***** válasza:
Nem lepődnék meg rajta,ha lenne egy olyan kisebb csapatuk,akik beírogatnak kormány propaganda dolgokat nap,mint nap.Szerintem ez itt ott azért fellelhető.Nem rég azt hallottam híradóban,hogy állítólag a Március 15-i fidesz rendezvényen is lesznek bértapsolók...
2016. márc. 8. 16:21
 17/18 MolotovPunk ***** válasza:

A 15-ös butaságokat beszél.Milyen 2/3 ad lesz meg ember?

Mostanában a fityesznek sem megy jól a szekere,sorozatosan elbukják mindenhol az időközi választást. Salgótarjánon is beégtek,pedig azt hitték ismét az övéké lesz. XD

Hajdúszoboszlón is buktak nagyot.Soroljam még?

2016. márc. 8. 16:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Valószínűsége van, de nincs rá szüksége.

De hogyan lenne gyakorlatilag akkor?Honnan tudná, hogy pl. nekem ezért a hozzászólásért mennyit fizessen? Hiszen nem névvel írok. de ha névvel írnék, akkor is, mire fizetne -akárki-? Hozzászólásra, darabszámra, attól függetlenül, hogy mit írok, akárcsak egy szót, mondjuk, vagy szószámra, vagy sorszámra, vagy hogy?

Bár az az igazság, hogy akár munkabérben is fölvehetnének olyan embereket, akik a kormányprogramokról idetett téves információkat kijavítanák, belinkelnék a megfelelő oldalt.

Meg válaszolnának olyan kérdésekre, amikre pl. én nem kaptam választ, és nem találtam a megfelelő helyeken választ.

A "bértapsolók" szerintem csak önkéntesek lehetnek,mint a koncerteken, bátorítani a nézőket, hogy most éppen nem zavar a taps. Mert különben nem akar az ember első lenni, nem meri elkezdeni a tapsot, hiába tapsolna szívesen, csak vár, hogy valaki más kezdje el.

2016. márc. 9. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!