Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A habsburg történeti intézetet...

A habsburg történeti intézetet nem kellene végleg bezárni és a működtetőit elszámoltatni?

Figyelt kérdés
Végülis a habsburgok évszázadokig terrorizálták a magyarságot. És itt páran ennek a gyalázatnak örülnek és még intézetet is működtetnek. Ez olyan, mintha a kommunizmust és a szovjeteket dicsőítő intézetet működtetnénk.

2016. márc. 6. 22:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A szovjet megszállási emlékműre gondolsz?
2020. jún. 2. 13:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar. Tőlem kommunista intézet is lehet. Vagy nyilas
2020. jún. 2. 15:28
 13/17 anonim ***** válasza:

Az megvan, hogy a Habsburg Intézet mivel foglalkozik? :D Segítek: nem kizárólagosan a Habsburg-dinasztiával.

Mondjuk Gerő Andrást személy szerint kicsit pihentetném. Voltam egy nemzetközi konferencián, kritikán aluli volt, amit és ahogy mondott. Külföldi előadók mind abszolút színvonalas előadást tartottak, illetve magyar részről Glatz Ferenc is, de Gerő rettenetes volt, nekem égett a pofám miatta, hogy nulla a felkészültséggel, nulla szakmaisággal, nulla kutatási eredménnyel és konklúzióval kiállt.

2020. jún. 2. 15:42
 14/17 anonim ***** válasza:

Habsburg család fényezése ez lenne a cél

A parazita gyilkos magyargyűlölő és pusztító Habsburg család

PONT ARRA VAN NEKÜNK MÉG SZÜKSÉGÜNK. :-(

ÖRÖK IDŐKRE KITILTANI ŐKET AZ ORSZÁG TERÜLETÉRŐL...

2020. jún. 2. 20:24
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Mária Terézia is Habsburg, ő pedig végképp nem ártott nekünk semmit.

2020. jún. 2. 20:49
 16/17 anonim ***** válasza:

15

Ne álmodozz, nem egy nő sz.rta a akkor sem a politikát hanem a kamarilla.

2020. jún. 3. 10:31
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Vehettem volna II. Lipótot vagy II. Józsefet is a felsorolásból. Ők szintúgy reformer szemléletűek voltak.

2020. jún. 3. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!