HírTV nézők! Titeket nem zavar Csintalan Sándor?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 00:13
1/15 anonim válasza:
de hogy nem
egy előző rendszerből szabadult fél hülye
2/15 anonim válasza:
Nagyon rühellem a patkányt.
Aki nem matyó hímzi a Fidesz nevét a telefonba, azt egyszerűen nem hagyja szóhoz jutni. Komolyan idegesítő egy dagadt potrohos féreg.
3/15 anonim válasza:
Engem nem zavar, mert nem nézem a betelefonálós műsorát.
4/15 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, hogy egy ilyen Csintalan kaliberű ember hogy kerülhetett be a HírTVbe... Amúgy azt megfigyeltem, hogy amikor a Szilveszter van bent valahogy másabbak a betelefonálók is.
2010. ápr. 2. 00:19
5/15 anonim válasza:
Minden nap meg kéne verni 3szor ! Undorító antimagyar patkány...
6/15 anonim válasza:
Legalább nevetni lehet rajta
ahogy alszik a műsorban
7/15 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 00:19
akinek nem képes érvelni, az verekszik és ezzel állítja ki magáról a szegénységi bizonyítványát.
különben egyik betelefonálósat sem szeretem (atv, hirTv, echo), mert mindegyik műsörvezető manipulálni akar és szerintem nem ez lenne a feladata. a betelefonálóknak kellene véleményt nyilvánítani és nem a műsorvezetőnek. a műsorvezetőnek csak semlegesen kérdeznie kellene.
8/15 A kérdező kommentje:
Én se, csak ma délután/este volt hozzá szerencsém. A hányinger kerülgetett. Az az ember nem tud viselkedni. Folyamatosan beleugat a másik mondókájába, bealszik, könyököl, puffog stb...
2010. ápr. 2. 00:32
9/15 anonim válasza:
Nem tiszteli a betelefonálóit (vajon miért), örülhetnek azok, akikre nem "vágja le" a telefont azonnal...:))
10/15 anonim válasza:
már-már egyenértékű színvonal a telejósdával xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!