Miért keveritek a hungaristákat a "nemzeti radikálisokkal"?
Utolsónak
Éppen ezért gyorsan győzd meg őket, hogy most - tudom, hogy fáj nekik, nekem is :D - még szavazzanak a Jobbikra, mivel nincs más megoldás! Előre is köszi! :D
2014-ben meg jöhet az NFP!
"Éppen ezért gyorsan győzd meg őket, hogy most - tudom, hogy fáj nekik, nekem is :D - még szavazzanak a Jobbikra, mivel nincs más megoldás! Előre is köszi! :D
"
és miért fáj
semmi nem jó?
ne egyetek már ilyenek...
"A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:10"
nem én írtam
"nem én írtam"
tudom írtam is hogy mégse te voltál :$
Kedves elhatárolódó jobbikos!
Én személy szerint nem veszek részt jobbikos gyűléseken, akiket te ott látsz, azok az ún. divathungaristák. És ne aggódj, én is (és az igazi hungaristák is) elhatárolódom tőletek!
"Mi nem vagyunk Jobbik szimpatizánsok (de többségünk rájuk fog szavazni, mivel tudjuk, hogyha nem szavazunk, azzal csak az MSZP-t támogatjuk)"
Ez egyáltalán nem igaz! A hungaristák nem szavaznak SENKIRE! Mert nem érdekel az egész rendszer, sem az mszp, sem a jobbik. Ha olvasnád a jovonk.info szavazásról szóló cikkeit, tudnád mi a helyzet (lehet, hogy olvasod, de ez esetben meg mi kivetni valót találsz benne?).
Szálasi jogutódja pedig Henneyn és Tatáron keresztül ma egyedül az .... de hát gondolom te is ismered ezt a szervezetet, nem írnám most le a nevét.
A jobbik semmivel nem jobb, mint az mszp, vagy a fidesz. A cionista hatalom hozta létre a jobbikot is, meg a zsidó morvai (tudom hogy sokaknak fáj, de ez az igazság!) sem egy túl hiteles figura.
"A jobbik semmivel nem jobb, mint az mszp, vagy a fidesz. A cionista hatalom hozta létre a jobbikot is, meg a zsidó morvai (tudom hogy sokaknak fáj, de ez az igazság!) sem egy túl hiteles figura.
"
Miért az örmény származású Szálasi Szálosján Ferenc hiteles volt?
Kedves előző!
Apai nagyapját távoli oldalági rokonság fűzte az örménységhez, ami szerintem nem szégyen, mivel Kiss Ernõ h. altábornagyban és Lázár Vilmos honvédezredesben is csörgedezett örmény vér, akik az aradi vértanúk egyike volt. Nem tudom, mi bajod van ezzel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!