Mit gondoltok, nem lett volna jobb, ha a rendszerváltáskor úgy határozunk, hogy a Nyugathoz húzás helyett inkább a poszt-szovjet országokkal alakítunk ki szorosabb kapcsolatokat?
Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 14:22
11/19 anonim válasza:
Mi van kérdező, hiányzik a szovjet éra?
12/19 anonim válasza:
Csak takarodna ki az ilyen egy hónapra az orosz pusztára... (aztán már visszajönni nem igazán tudna).
Kérdező, épp az '56-osokat gyalázod, remélem rájössz. Egy jobb érzésű túlélő akkora tarkónvágást leadna, hogy a cipőd talpa se állna ki a földből, fejjel lefelé.
13/19 anonim válasza:
" Csak takarodna ki az ilyen egy hónapra az orosz pusztára... (aztán már visszajönni nem igazán tudna)."
Én már nagyon régóta mondom, hogy az oroszfanokat valahogy ki kéne juttatni az imádott országukba.
Kíváncsi lennék, hogy 1-2 hónap után mit mondanának.
14/19 anonim válasza:
Én csak ennyit tudok hozzáfűzni.
15/19 anonim válasza:
Vagy mondjuk mi lett volna, ha egyesek nem lopják szét az országot és most Szlovénia szintjén lennénk?
Az nem lett volna jobb? De...
16/19 anonim válasza:
Gondolhattam volna, hogy Varnyú-kapitány szórakozik...
17/19 anonim válasza:
Sok hülye elhitte hogy nyugat felé húzunk akkor itt is "Amerika" lesz...
18/19 anonim válasza:
Pontosabban, 56-os, azt hitték, nagyon gyorsan meggazdagodnak. De valóban túlzóak voltak a várakozások.
19/19 anonim válasza:
Igen, a kocsmában való cigizès miatt mindenkèppen megèrte volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!