Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha meglátnád Orbán Viktort...

Ha meglátnád Orbán Viktort vagy Gyurcsány Ferencet az utcán, akkor mit csinálnál?

Figyelt kérdés
Köszönnél nekik? Hogyan? Mit mondanál utána? Esetleg szembesítenéd, hogy mennyire nem értsz vele egyet? Vagy próbálnál kedveskedni, és jó színben feltüntetni magad?
2016. márc. 4. 21:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Amúgy én már kezet is fogtam Orbánnal.

Első osztályba, 2000-ben milleniumi olvasó és daloskönyvet osztottak minden elsősnek.

Nem tudom, hogy mindenhova személyesen vitte-e Orbán a könyveket, de hozzánk eljött és kezet fogott mindenkivel.

2016. márc. 4. 23:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Találkoztam már mindkettővel, Orbán még beszélt is hozzánk, ketten voltunk épp a kollégámmal, és nem történt semmi. Köszöntünk, visszaköszönt. A munkám miatt néha a parlamentben is vagyok, ott többször lifteztem már mindkettővel. Gyurcsit egyszer előre akartam engedni a büfésorban (a dolgozói büfé a menza mellett van), de nem fogadta el.
2016. márc. 5. 09:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Szégyenben elfordulnék, hogy ne lássam az arcukat.
2016. márc. 5. 09:25
 14/14 anonim ***** válasza:
#7 megköszönnéd amit érted tett?:D azaz a semmit
2016. márc. 5. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!