Sulek Péter kérdése:
Ki a kedvenc politikusotok?
Figyelt kérdés
Tudom sokszor volt,de kíváncsi vagyok :)2016. márc. 4. 15:42
1/12 anonim válasza:
Franklin D. Roosevelt, John Fitzgerald Kennedy, Kossuth Lajos, Széchenyi István mind a népnek akart jót persze a tőke már akkor nem nézte jó szemmel
2/12 anonim válasza:
Külső: EVA KAILI
Tulajdonság: SILVIO BERLUSCONI
Magyar: Az nincs. :(
3/12 anonim válasza:
Ez a magyar politika, tehát szerintem a kérdező is hazánk politikusai közül gondolt valakit. Ez estben viszont nekem nincs kedvencem.
4/12 A kérdező kommentje:
Tényleg a magyarok között gondoltam és elég siralmas hogy ennyire nincs magyar jó politikus :(
2016. márc. 4. 15:55
5/12 anonim válasza:
József? Vagy talán Attila?
Nem tudok dönteni.
6/12 anonim válasza:
Szakmailag: Nincs olyan idehaza!
Külső: Demeter Márta. GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!!
7/12 anonim válasza:
Hogy lehetne jó magyar politikus, amikor a politika éppen arról szól, hogy az ember gátlástalanul törtet, besároz másokat, önmagát pedig túlfényezi?
Nem beszélve arról a plusz tényről, hogy a magyarok ráadásként még le is nézik a jó embereket, még a mindennapi életben is, nem hogy a politikában.
8/12 anonim válasza:
Történelmi politikusok közül akiket tisztelek: Hitler, Szálasi Ferenc, Mussolini, Franco, Salazar,
Persze vannak még de ők a jelentősebbek.
Mai politikusok: talán Putyin bár vele sem értek egyet mindenben
10/12 anonim válasza:
Nekem kettő is van:Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!