Melyik párt áll hozzád közel és emellett mi az, amivel nem értesz egyet a "pártod" programjában, tevékenységével, kommunikációjával vagy esetleg mással?
nem szapultam a jobbikot, szimplán elmondtam a véleményemet, amit azt hiszem (még) szabad.
beszólásodnak viszont teljesen rákosi feelingje van.
A véleményed? szerintem ez inkább egy liberális sablonduma.
"kötelező hittan, bár akár jól is elsülhet,"
Mármint a katolikus papnak sül el jól a hittanórán gyerekmolesztálás közben???
"akár be is fejezheted a Jobbik szapulását "
Jaj bizony, mert csontja törik tőle a jobbikosok führerének! :)
Nebántsátokbritniszpirszt!
Jobbik:tetszik: határozottak,elszántak, szeretik a hazájukat!Határon túli magyaok szeretete.
Nem tetszik, benne h felosztja az embereket magyarok=jók, külföldiek=rosszak, gyenge az egészségügyi programjuk.Gyülöltbeszéd, a lelkesítés helyett meg az értékekre való figyelemfelhívás helyett
Lmp: Kreatívak, nagyon ötletesek, a megújuló energia is nagy hasznára lehetne az országnak, sok pénzt lehetne megtakarítani vele, humanisták.Társadalmi kontrolt akarnak a politikusok fölött!
Nem tetszik: Lágyak!
Civil Mozgalom: A legjobb programjuk van, profi egészségügyi program, fontosnak tartják a minőségi munkát, tehetséggondozást. Határozottak, de nem erőszakosak, nem fafejűek. Az együttműködést helyezik a középpontba, és az emberek között nem a különbözőségre koncentrálnak, hanem a hasonlóságra! minden tiszteletem az övék!Ők is akarnak civil kontrolt! Kapcsolatot a határon túliakkal.
Haragszok rájuk, mert nem használták eléggé a médiát a programjuk megismertetéséhez, és így sok ember semmit nem tud róluk, lemarad róluk, vagyis kevesen kerülnek be a parlamentbe, a programjuk nem tud úgy érvényesülni.Hamarabb észbe kellett volna kapniuk!
Fidesz, mert eddig övé volt a legjobb kormány, és mert megfelelő nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik (szerintem a Jobbiknak kell idő ellenzéki szerepben, mielőtt kormányra kerülne, hogy kitapasztalja a dolgokat).
Viszont, amivel nem értek egyet az a titkosítások megszavazása, és az, hogy nem állnak ki miniszterelnöki vitára.
többen mondtátok hogy fidesz, de nem tetszik a titkosítási törvény megszavazása.
ez nem elég ahhoz, hogy ne rájuk szavazzatok? ezzel szerintem egyértelműen kijelentették, hogy lopnak, csalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!