Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik párt áll hozzád közel...

Melyik párt áll hozzád közel és emellett mi az, amivel nem értesz egyet a "pártod" programjában, tevékenységével, kommunikációjával vagy esetleg mással?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 19:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

nem szapultam a jobbikot, szimplán elmondtam a véleményemet, amit azt hiszem (még) szabad.

beszólásodnak viszont teljesen rákosi feelingje van.

A véleményed? szerintem ez inkább egy liberális sablonduma.

2010. ápr. 1. 20:24
 12/27 anonim ***** válasza:
58%

"kötelező hittan, bár akár jól is elsülhet,"

Mármint a katolikus papnak sül el jól a hittanórán gyerekmolesztálás közben???

2010. ápr. 1. 20:24
 13/27 anonim ***** válasza:
18%

"akár be is fejezheted a Jobbik szapulását "

Jaj bizony, mert csontja törik tőle a jobbikosok führerének! :)

Nebántsátokbritniszpirszt!

2010. ápr. 1. 20:29
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Jobbik:tetszik: határozottak,elszántak, szeretik a hazájukat!Határon túli magyaok szeretete.

Nem tetszik, benne h felosztja az embereket magyarok=jók, külföldiek=rosszak, gyenge az egészségügyi programjuk.Gyülöltbeszéd, a lelkesítés helyett meg az értékekre való figyelemfelhívás helyett

Lmp: Kreatívak, nagyon ötletesek, a megújuló energia is nagy hasznára lehetne az országnak, sok pénzt lehetne megtakarítani vele, humanisták.Társadalmi kontrolt akarnak a politikusok fölött!

Nem tetszik: Lágyak!

Civil Mozgalom: A legjobb programjuk van, profi egészségügyi program, fontosnak tartják a minőségi munkát, tehetséggondozást. Határozottak, de nem erőszakosak, nem fafejűek. Az együttműködést helyezik a középpontba, és az emberek között nem a különbözőségre koncentrálnak, hanem a hasonlóságra! minden tiszteletem az övék!Ők is akarnak civil kontrolt! Kapcsolatot a határon túliakkal.

Haragszok rájuk, mert nem használták eléggé a médiát a programjuk megismertetéséhez, és így sok ember semmit nem tud róluk, lemarad róluk, vagyis kevesen kerülnek be a parlamentbe, a programjuk nem tud úgy érvényesülni.Hamarabb észbe kellett volna kapniuk!

2010. ápr. 1. 23:37
 15/27 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat :)
2010. ápr. 2. 13:01
 16/27 anonim ***** válasza:
Jobbik. Kotelezo hittan, irani garda a valasztasokra amivel nem ertek egyet.
2010. ápr. 4. 14:08
 17/27 anonim ***** válasza:
fideszes vagyok 2006 ősze óta, bár az utóbbi időben elgondolkodtam azon hogy lehet mégse rájuk szavazok, mert semmit lényegeset nem mondanak a programjukról, csak ködösítenek, és csak megvárják amíg kormányra kerülnek és onnan kezdve azt tesznek amit akarnak, ez eléggé diktatórikus hangzású
2010. ápr. 4. 14:56
 18/27 anonim ***** válasza:
a Jobbikra fogok szavazni, de határozottan nem tetszik, hogy volt Mszmp tag miniszteri pozícióba van jelölve náluk. aki egyszer komcsi bitang volt abban sosem szabad megbízni többé!
2010. ápr. 4. 16:09
 19/27 anonim ***** válasza:

Fidesz, mert eddig övé volt a legjobb kormány, és mert megfelelő nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik (szerintem a Jobbiknak kell idő ellenzéki szerepben, mielőtt kormányra kerülne, hogy kitapasztalja a dolgokat).

Viszont, amivel nem értek egyet az a titkosítások megszavazása, és az, hogy nem állnak ki miniszterelnöki vitára.

2010. ápr. 4. 17:14
 20/27 anonim ***** válasza:

többen mondtátok hogy fidesz, de nem tetszik a titkosítási törvény megszavazása.

ez nem elég ahhoz, hogy ne rájuk szavazzatok? ezzel szerintem egyértelműen kijelentették, hogy lopnak, csalnak.

2010. ápr. 4. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!