A fideszes, MSZP-s aktivistákat is ennyiszer igazoltatják?
Jobbikos aktivista vagyok, először az volt a rendőrök gyakorlata, hogy "csak" akkor igazoltattak, mikor valami rendezvényen vettem részt, kampányoltam, mostanára viszont az is megszokott, hogy mikor párton kívül megyek valahova, szintén igazoltatnak.
Egyáltalán... Vajon a fideszes, MSZP-s aktivistákat igazoltatják folyton kampánymunka közben? Főleg azon kívül...?
Kicsit érdekes, nem tudom, hogy hathat egy 18 éves lány személye gyanúsnak.
L/18
67
Nem kell ahhoz titkosszolgálati módszer, elég a régimódi bepalizás. A Jobbikban van a legtöbb fiatal, köztük pár olyan radikális is, akik már " kínosan azok" őket könnyen rá lehet venni valami hülyeségre, és esélyes, hogy le is buknak.
Én is fiatal vagyok, mégsem hiszem, hogy rá tudnának olyanra venni, ami kellemetlen lenne a pártom számára. Illetve nekem sem, mert elsődlegesen mégis arra kell figyelnem, hogy emberként nekem sem legyen kellemetlen, amit csinálok, ahogy élek.
Próbálok jó ember lenni - magam miatt.
Szerinted honnan tudnák előre, hogy te jobbikos vagy?
Mondjuk ha olyan az öltözéked akkor ne is csodálkozz rajta...
Ha kigyúrt, kopasz pasi lennék, azt mondom, oké.
De egy 18 éves lány, mitől lehetne veszélyes, vandál?
Ismerek nálam idősebb jobbikos nőket, mégsem olyanok, ahogy te felvázoltad őket ;)
Szebb Jövőt, győzzön a Jobbik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!