Mi a véleményed arról, ha egy 18 éves lány politizál folyton, szerepet vállal aktívan egy párt életében?
Nehéz kérdés, ennyiből nem lehet tudni, hogy mi a helyzet nálatok.
Nem mondok pártnevet, de tippem van.
Ha és amennyiben csonka a családod, vagy az utóbbi időben romlott az anyagi helyzetetek, vagy a testvéred, hogyan fogalmazzak finoman, nem egy sikeres ember, akkor jó eséllyel így kompenzál: kapott egy új családképet, ahol szeretik, és ahol elfogadják, és csak annyit kell tennie, hogy "beáll a sorba" semmiféle extra teljesítmény nem kell. Ez nagyon nagy vonzerő lehet egy tizenéves számára. Ebben az esetben készülj fel rá, hogy hacsak nem éri valami elképzelhetetlen sokk attól a párttól, akkor párttag/szimpatizáns is marad.
Ha egyik sem igaz, akkor ne aggódj, kinövi.
Idejében kell elkezdeni befeküdni magát egy nőnek a politikába!
Pl. Selmeczi Gabriella is így csinálta.
Én már 14 évesen "politizáltam",jobban mondva a család közeli barátai belevontak ezekbe a beszélgetésekbe...
Aztán a véleményem mai is megvan,de nem vagyok "aktív".
Egyébként meg jól meg lehet élni belőle,nem kell a parlamentig jutni...ez is tapasztalat,szóval ha akarja,csinálja,támogassátok.
10.18:
Aha és akkor jöttök azzal,hogy más pártok el akarják nyomni a nőket.
Akkor most magyarázd meg nekem,hogy ez a lány miért ne lehetne politukus a későbbiekben?Netán a nemével,vagy a származásával(vallásával)van bajod?
Te kis rasszista....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!