Önmagában nem undorító az amit a magyar miniszterelnök csinál?
"A kérdezõ egy plankton lehet."
Egysejtű inkább.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__761..
Itt a mai (egyik, másik) produkciója.
Milyen élete lehet az ilyen provokátoroknak? :D
Minthogy odaadná a összes mindenét ha egyáltalán van neki a sok "menekültnek".
Az EU-tol nem "segelyeket" veszunk fel, hanem annak ellentetelezeset, hogy megnyitottuk vammentesen a hatarainkat, es hogy vallaljuk, hogy EU-s cegeknek, allampolgaroknak ugyanazt nyujtjuk mint a sajatjainknak.
Valamiert valamit.
Az a xar amirol szo van, pedig nem "tortent", hanem konkretan Merkel csinalta, es rank akarja tolni. Kerdeztuk tole mikor itt dekkolt a deli hataron a saskahad hogy keri-e oket, mert ha igen, kuldjuk, ha nem akkor nem kuldjuk. Akkor azt mondta keri, hat akkor penztartol valo tavozas utan nincs reklamacio.
Nyilván, hisz az EU elődje a gazdasági únió... csak nem gondoltad, hogy úgy vesznek fel bármilyen tagot bármilyen közösségbe, hogy tudják a felvétel veszteséggel jár a meglevő tagok számára???
felsoroltam 16 pontot és neked sikerült pont a legkevésbé jelentős példával a liberálisokat mocskolni? bár nem fejtetted ki a pontos összefüggést a libsik és a családtámogatási rendszer között, de ezek szerint téged nem is zavar a korrupció, a sorozatos mutyik, a szétrohadt egésszégügy és oktatásügy??
bár nem tartozik a kérdéshez, de az állításod tartalma kapcsán azért megkérdezem:
tehát úgy gondolod, hogy inkább a társadalomnak kellene fizetni azt is, hogy a nem dolgozó romák körében nem ritka a 7-8 gyerek? mert a reakciódból többekközt ez is következik.. szerinted ez lenne a helyes családtámogatási politika?
#19-es
itt egészen pontosan azokra a sértegetésekre gondolsz, amiket #8-as célzott nekem:
"Rendkívül tudatlan vagy kérdező." "... meg senkinek nem hiányoznak csak a te fajtádnak ..."
vagy a hasonló mélységű tisztelettel megfogalmazott reakcióimra #8-as számára?
Esetleg azokra, amelyeket kérdésed után írtak páran nekem célozva? pl.
#20-as: "A kérdezõ egy plankton lehet."
#21-es: "Egysejtű inkább."
Vagy nekik inkább nem is szólsz le isteni magasságaidból, hogy "héj, azért ti is mutassatok már valamiféle tisztetet!"
Vagy ennyire bejön a kettős mérce?
#21-es
Egysejtnyi agyadnak üzenem, hogy az általad linkelt kérdést nem én írtam (bármit is hazudozol itt össze-vissza), viszont maximálisan egyet értek a kérdezővel...
És most kicsit én is elgondolkodtam azon, hogy vajon milyen élete lehet a hozzád hasonló hazudozóknak..
Aha, de gondolom te vagy az értelem! Ugye? :)
Amúgy pont nem érdekel ha nem te, hanem valamelyik másik kollégáddal együtt ontjátok ezt a bárgyú kérdéseket, arra egyikőtök sem tud válaszolni, hogy majd a kvótásaitokat erőszakkal tartanátok itt. Nos? Mivel amúgy sem ide akarnak jönni, szajkóztátok.
Vagy majd hiszitek ez megoldja a 20-éve pusztuló egészségügyet, egyebeket ha jöhet x kvótás, meg amiket összehordtál? :D
Érdekesen működik nálatok az ejrós demókrácia, hogy ezt eldöntenétek ki hová menjen, az meg nem számít ha nem akarják a migránsokat, meg azok sem oda igyekeznek abba az országba. :)
Persze ez "szolidáris, kötelezettség" gúnynéven, mert elszámolták a dolgot a főokos úniósok. :D
Az EU-s támogatásokkal az a baj, hogy az EU megmondja, hogy mire költhetjük el, másra nem! Nem a kormány dönt róla! Ez is jelzi az EU korruptságát!
Úgyhogy hiába kéred számon a kormányon, kedves kérdező, hogy mire költi az uniós pénzeket, amikor nincs is rendelkezése felette
"Amúgy pont nem érdekel ha nem te, hanem valamelyik másik kollégáddal együtt ontjátok ezt a bárgyú kérdéseket,"
Már bocs, de az azonnali reakciódból sokkal inkább úgy tűnik, hogy éppen te vagy az aki provokál, akinek valszeg élete sincs azon kívül, hogy gyakorikerdesekre irogat és talán még képes munkaidőben propaganda célok miatt pénzért ontani magából ezt a sok xart..
" arra egyikőtök sem tud válaszolni, hogy majd a kvótásaitokat erőszakkal tartanátok itt. Nos? Mivel amúgy sem ide akarnak jönni, szajkóztátok."
Már hogy ne tudnék, okoska? Viszont a válaszomnak az itt feltett kérdéshez szinte sem lenne (mert ha tudnál gondolkodni te magad is értenéd, hogy a közös szerepvállalás volt a kérdés fő témája, nem a menekültkrízis, ami csak példaként hozódott fel, ezen kívül rengetek területet lehetne még említeni, de ez a legaktuálisabb).
#25-ös
"Az EU-s támogatásokkal az a baj, hogy az EU megmondja, hogy mire költhetjük el, másra nem! Nem a kormány dönt róla! Ez is jelzi az EU korruptságát!"
Bocs, de az, hogy előírják mire használható fel a pénz, mitől is tesz akárkit korruptá? Akkor gondolom a lakástakarékok és a nyugdíjpénztárak is korruptak, mivel ők is megmondják, hogy mire használhatod fel a befizetett összeget, nem? Nem rosszból, de kicsit jobb lenne utána nézned a definícióknak...
#26-os
"Mi is befizetünk a közösbe, csak azt osztják vissza. És a sok német, meg nyugati bolt, és üzem, amit beengedtünk, szintén jól kihasznál minket."
Amennyire én értem az szabadkereskedelmi zóna szabályait, nekünk is pont ugyanannyi lehetőségünk van nyugatra exportálni (és ezzel együtt az országot gazdagítani), mint fordítva, nem gondolod? Az egy másik dolog, hogy kedvenc politikusaink (SZDSZ, MSZP, FIDESZ) az elmúlt 25 évben bezárattak/fillérekért eladtak/privatizáltak egy rakat cukor, szalámi, csoki stb. gyárat és a magyarok marhára nem tudnak semmit sem termelni.. Miért is kéne ez érdekelje a németeket? Ha magyar nagytermelő lennél és kínába mézet exportálnál, téged érdekelne, hogy mi a franc van kínában? Olyanban látod a rosszat, ami teljesen természetes...
#26-os
"Kérdező nem kell megsértődni ha egyszer hüleségeket kérdezel."
"Mit nem értesz azon hogy a kettő között nagy különbség van?"
Válaszoló, nem kell megsértődni, ha hülye válaszaidra hülye reakciókat kapsz..
Egyrészt még senki nem kötötte ki, hogy magyarország csak a rablógyilkos migránsokat importálhatja, másrészt mit nem értessz azon, hogy ez a kérdés A KÖZÖS SZEREPVÁLLALÁSRA IRÁNYULT, NEM PEDIG A MIGRÁNSKÉRDÉS MEGOLDÁSÁRA??? Mit nem értessz azon, hogy a kettő között nagy különbség van?
Másrészt meg ha azt akarod, hogy vitapartnered biztosan ne sértődjön meg, akkor tanulj annyi műveltséget, hogy ne azzal kezd a válaszodat, hogy "Rendkívül tudatlan vagy kérdező.". Szimpla etika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!