Na ehhez mit szóltok? Morvai a legutóbbi botrányok miatt visszalép.
Figyelt kérdés
Egy haverom mesélte, hogy komolyan megfontolja a Jobbik, hogy szakítson vele, mert árt a pártnak.
Igaz, hogy a Jobbik támogatottsága nem nagyon változott, de egyre többen ellenzik a Jobbikot. Ezzel a lépéssel szeretnének a bizonytalan szavazók táborából szavazatokat nyerni.
2010. ápr. 1. 01:52
11/16 anonim válasza:
Nem hiszek az ilyen "haverod mesélte" sztorikban, túl sokat éltem már, és túl sok ilyen alaptalan pletykával találkoztam már. Majd akkor szóljál, ha hivatalos lesz, és közzéteszi az MTI. De azt meg úgysem innen fogjuk megtudni, hanem a hírekből. Egyébként jó lenne, ha eltűnne a politika süllyesztőjében az a nő, és el is fog, csak idő kérdése. Lám, a Nagy Torgyán sincs ma sehol, meg a többi hasonló figura.
12/16 anonim válasza:
Egyébként meg tipikusan így működik a rémhírterjesztés, ahogy te csinálod, az apró betűbe azt írtad, hogy egy haverod mesélte, hogy a Jobbik megfontolja, de a főcímben, ami a főoldalon is megjelenik, már csak annyi van nagy betűkkel, mintha tény lenne, hogy visszalép.
13/16 anonim válasza:
nem tudom,hogy a Jobbiknak mi az állapontja,de nem is érdekel.Jó lenne,ha ez az ostoba nő eltünne a süllyesztőbe és nem járatná le az országunkat.
Azt sem tudom,hogy a Jobbiknak van-e módja visszahívni őt,de az biztos,hogy Morvai saját elhatározásából nem fog ivsszalépni,mert nem mond le a milliós tiszteletdíjáról.
14/16 anonim válasza:
Mese. nem egy embertől függ, hogy valaki a Jobbikra szavaz vagy sem...
15/16 anonim válasza:
07.35:mi lenne ha ezentúl nem politikusokkal konzumálnál?Hátha mással jobban esne!
16/16 A kérdező kommentje:
április 1. :))))
egy ember vette az adást :)
2010. ápr. 1. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!