Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fogod sajnálni azokat az...

Fogod sajnálni azokat az embereket, akik a jobbikra szavaznak?

Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 23:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
26%

Ajjaj

Nehéz a liberálisok élete :S

2010. ápr. 1. 00:01
 12/24 anonim ***** válasza:
10%

én sajnálni fogom magam hogy rájuk szavazok :$$$$

nehéz a liberálisok élete nagyon nehéz :'(

2010. ápr. 1. 00:08
 13/24 anonim ***** válasza:
42%
Igen sok kis buta gyereket aki majd cslódik.
2010. ápr. 1. 00:42
 14/24 anonim ***** válasza:
49%

Igen sok kis buta gyereket aki majd cslódik.

Ki a merev hímvessző vagy te, hogy buta gyerekezel mindenkit? Kapjál már a víztoronyhoz te ostoba fe@szfej!

2010. ápr. 1. 00:48
 15/24 anonim ***** válasza:
54%
én meg téged sajnállak már most, kedves kérdező amiért még mindig hiszel ennek a cigány orbánnak. szebb jövőt.
2010. ápr. 1. 01:02
 16/24 anonim ***** válasza:
nehéz a szélsőségesek élete :(
2010. ápr. 1. 01:58
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

A Jobbikosok Mszp-s szinten állnak már kb, nem gondoltam hogy ez lesz mert 1 éve még szimpatikus pártnak tartottam de sajnos a Jobbik politikusait is megfertözte a hatalomvágy és a szavazoiknak is már kikiáltották hogy a Fidesz a föellenség.

Amugy sajnálom hogy jonéhány hiszékeny birkát sikerült már megint megszéditeni akik pedig még mindig képesek lesznek elmenni szavazni az Mszp-re azok már tényleg menthetetlen fanatikusok.

2010. ápr. 1. 02:13
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Fogom sajnálni őket, mert sajnos nem fog nyerni a pártjuk.
2010. ápr. 1. 07:55
 19/24 anonim válasza:
60%

Sajnálni nem fogom őket, mivel igen nagy esélyük van. Csak olvassatok bele a Fidesz újságjába ( Helyi Téma ) amit országosan szórnak és állandóan a Jobbikot támadják. Emellett az MSZP is a Jobbikot támadja és ők meg azt mondják, hogy a Fidesz mellé áll majd a Jobbik, a Fidesz meg pont fordítva. Eszerint mindkettő tudja, hogy van mitől félniük. Az MSZP-t már legyőzik, a Fideszt még sajnos nem hiszem, mivel túl sok a cigány már az országban. A nyugdíjasok meg a zsidók nagy része meg MSZP-s, tehát túlságosan megoszlanak majd a szavazatok, de legalább már beleszólásuk lesz az ország dolgaiba.

Az MSZP meg a Fidesz már elég lehetőséget kapott és ennél csak még rosszabbra számíthatunk tőlük. Szerintem az egyetlen esély a Jobbik, ha ők is elrontják akkor már mind1 nekünk, de ők még nem kaptak lehetőséget. A többi pártnál csak JOBB lehet.

Szebb Jövőt a magyaroknak !!!:)

2010. ápr. 1. 10:20
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Én azokat sajnálom, akik nem a Jobbikra szavaznak. Ostobák.
2010. ápr. 1. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!