Kormánynak miért jó a közmunka a statisztikai adatokon kívül?
Figyelt kérdés
Tudom Fideszesek azt fogják mondani mert jó,sok ember újra dolgozik stb stb2016. febr. 23. 08:04
11/11 anonim válasza:
Mert a rendes munkahelyekből csináltak közmunkás helyeket, fontos pl a városok tisztántartása, most sokan vannak, nem tudnak mindenkinek munkaidőt kitöltő munkát adni, lehetne kevesebb ember, több fizetés és rendesen felvéve. Ahol korábban dolgoztam, a takarítónő is közmunkás volt, azért az ő munkája is lenne annyira fontos, hogy egy minimum minimálbért megérdemeljen, az ilyen munkakörökben nem is engedném a közmunkát, amire amúgy is szükség van. Irodában dolgoztam ilyen formán, ugyanaz volt a feladatom, mint a kolléganőnek, csak jóval kevesebb fizetésért, nem kivételeztek velem azért, mert közmunkásként voltam felvéve, nem volt kevesebb a munka. Sokan azért vállalják el, mert nincs más, szívesebben dolgoznék én is rendes munkahelyen, rendes fizetésért, de felénk protekció nélkül szinte lehetetlen elhelyezkedni. Segélyt nem kapok, most viszont újra bepróbálkozom hátha legalább közmunka lesz, legutóbb az sem volt mikor a munkaügyön jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!