Szerintetek is hazaárulás az, hogy Orbán aláírta a kötelező betelepítési kvótát?
# 19/19 Időpont ma 22:06
Egyrészt még mindig nem vagyok balos. Másrészt, aki hazudik, az te vagy.
"Fogalmad sincs mi volt itt, a szélsőjobb tucatszámra hordta fel a gépfegyvereket a fővárosba, nem egy ilyen szállítmányt lepleztek le és mindenki tudta hogyha a zavargások vidékre is átterjednek bevetik a hadsereget is."
Persze, mi lesz a következő? Személyesen GYF ült a lovasroham élén? Szélsőjobbnál mi a 'csát keresett gépfegyver? Ha meg az volt náluk, miért ne lenne jogos a honvédség bevetése? Össze-vissza zagyválsz.
"Amikor a mellemet állót lőtték meg és folyt belőle a vér vagy embereket vertek össze a nyílt utcán, fel tudod ezeket fogni?"
Fel. Erről beszéltem te ökör, amikor azt mondtam, hogy összemosódott a csőcselék, meg a békés tüntető tömeg a Kossuth térről. És azt ki ne találd nekem, hogy éles lőszert használtak, mert akkor menten elhányom magam.
És igen kapott a csőcselék is, meg a békés is. De az egészet valami szándékos népirtásnak reklámozni undorító. _SENKI_ nem tudta mit csináljon. Kaptak ellentétes parancsokat, meg volt olyan is, hogy a nagy büdös semmit. _EMBEREK_ voltak a túloldalt is, felfogod? És igen, ha 10 ember egymás után molotovot dobál felém, a 11.-től is arra fogok számítani.
"De mindegy befejeztem veled, nyomjad tovább a balos hazugságaidat, az ilyen amnéziás emberek miatt tart itt az ország, egyik évben megszavazzák a baloldalt, majd a Fideszt és csodálkoznak hogy mindenki lop, csal, hazudik és nem változik itt semmi."
Se a baloldalra se a fityiszre nem szavaztam soha. Gondolkodni kéne, mielőtt beszélsz.
Habár senki nem a 2006-os zavargásokról kérdezett, akkoriban óriási zűrzavar volt. Emlékszem szélsőjobbos politikusok "katonai juntának" hazudták az eseményt.
Érdekes a csőcselék, a balhézni akaró banda most hallgat mint a sír, hogy van ez?
Tényleg a legfőbb baj a zűrzavar volt.
Olyan jó, hogy megint meghülyített mindenkit a ballib média...
Orbán aláírt egy zárónyilatkozatot, amely 40000 ezer bevándorló ÖNKÉNTES alapon történő szétosztásáról szól, amelyből Magyarország 0-t, ismétlem 0-t vállal magára...
Ennyi történt. Egyébként az Európai Bíróságon megtámadtuk a kvótarendszert a 2 millió aláírással, még tart az ügy.
Amúgy meg nekem Vona javaslata tetszene, hogy egy európai szintű népszavazással kéne megakadályozni a kvótákat, hogy belássa végre Merkel, Juncker és Schulz, hogy az európai nép nem kér a migránsokból!
Ha meg az Unio megvonta volna a tamogatasokat, akkor meg azert nyavognatok...szanalmas banda.
Elkene gondolkozni, erdemes elolvasni az elottem valaszolot.
Gyurcsany meg tovabbra is bolond, de mehettek vele nyugodtan kezen fogva a migransokat udvozolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!