A legújabb felmérések szerint a magyarok 67%-a menne el szavazni, mits zóltok ehhez?
Figyelt kérdés
2002-ben és 2006-ban nagyon kevesen voltak, és ez az MSZP-nek volt hasznos. Csak nem rájöttek az emberek, hogy el kell menni? Most bajban lesz az MSZP...2010. márc. 31. 13:39
11/36 A kérdező kommentje:
És ti hisztek a balliberális Wikipédiának? Már sejtem, melyik oldalhoz tartoztok...
2010. márc. 31. 13:50
12/36 anonim válasza:
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁB*AZ*DM*EG
Kérdező, ezek az országos választási iroda adatai!
13/36 anonim válasza:
"53
Hajajj, hogy mi most hogy le leszünk pontozva :D"
Jaja, szokás szerint fáj nekik az igazság :)
14/36 anonim válasza:
Csak hogy most jól látszik az egyéb adatokból, hogy nincs az MSZP nem mozgósító ereje. Ezért a magasabb arányok őket ölik. A többi párt között meg megoszlik, még ha nem is arányosan.
15/36 anonim válasza:
32% te bármit is írj én lepontozlak, ebben nyugodt lehetsz :)
16/36 anonim válasza:
67
Már kérdeztem egyszer hogy miért, nem kaptam választ. Szerinted ez korrekt hozzállás? Erre lehet a pártodtól is számítani?
17/36 A kérdező kommentje:
32 százalék nem sok, gondolom az értelmi szintje is ennyi.
2010. márc. 31. 13:52
18/36 anonim válasza:
Még mielőtt lepontoztok, én Jobbikos vagyok, de kivételesen igaza van a 32%-osnak. Olyan rohadt nehéz elismerni?
Szebb jövőt
19/36 anonim válasza:
20/36 anonim válasza:
70
32 százalékosnak rendszerint igaza van, ezt mutatja, hogy rettegnek tőlem a jobbikosok, mint a tűztől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!