Erről miért nem számol be a többi média? Még ha elhallgatnák belőle, hogy cigányok voltak, de akkor is felhívás lenne.
Felháborító :( Igenis, mutatnia kéne a ilyesmit a tévében.
(Ja bocs mindjárt jönnek a nagyfőnökök akik közlik, hogy "számomra nem hiteles a barikád.hu")
Nagyon független ám a média... te hol élsz?
Amikor voltak a molotovos robbantások cigányok házánál, ment a sírás másnap, hogy rásszisták... :) aztán kiderült, hogy saját maguknak csinálták az egészet.
Ha szegény "ártatlan" cigányokkal bármi történik, az folyik mindenhonnan hogy a magyarok rásszisták, nácikok.
Akkor az miért nem lehet nyilvános, hogy mindennaposak a rablások, a magyar alázások, hogy falvakat tesznek tönkre és űzik el a lakosokat? Hogy közveszélyt okozva lopják a színes fémet? Hogy terrorizálják az iskolában a gyerekeinket? Minket miért nem hallgat meg ez a nagy független média?
"Felháborító :( Igenis, mutatnia kéne a ilyesmit a tévében.
(Ja bocs mindjárt jönnek a nagyfőnökök akik közlik, hogy "számomra nem hiteles a barikád.hu")"
nekem meg akkor se hiteles a barikád. ettől még engem is felháboríthat.
Ez a válasz 30%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 32%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:51
Gusztustalan egy nehézéletű libsi patkány vagy, még most is a cigányokat sajnáltatod te fa*zfej?! Elolvastad egyáltalán a hírt, adja az Isten , hogy téged raboljanak el a cigányok. Habár szerintem egy ilyen pattanásos nyomorult szemüveges ge*i lehetsz, sose mozdulsz ki egész nap csak itt osztod az észt, így nehezen tudnak elrabolni sajnos...
Tévedésben vagy! Egy hírnél igenis az elkövető személye is nagyon fontos, főleg, ha még ismeretlen és esetleg könnyebb beazonosítani ha megmondják feketén fehéren, hogy cigány.
A híres-hírhedt jogvédő USA-ban hogy lehet, hogy rendszeresen megnevezik, ha néger származású az elkövető? Érdekes, ott sem sír ezért senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!