Mit imádtok ennyire a fideszben?
Légyszi áruljátok el nekem!
Mintha nem is ugyanabban az országban élnénk. Én csak azt látom, hogy körülöttem mindenki mennyire utálja azt, ami van; a barátaim, rokonaim, volt osztálytársaim folyamatosan vándorolnak ki külföldre, mert az egy dolog, hogy itthon a fizetésből lehetetlenség megélni, de amilyen közhangulat és helyzet van, az embernek minden életkedve elmegy.
Mutyik, adók, kisvasút, stadionok - összeomlás szélén álló egészségügy, orvos meg nővér el-elvétve akad. Oktatás a béka segge alatt, a jelenlegi rendszer arról szól, hogy a következő generációból jó pártkatonákat neveljünk. Haverok helyzetbehozása, gyermek Corvinusos tanítása -aki még angolul sem tud egy bemutatkozást helyesen leírni-, állandó megosztás az emberek között (nem, a tanárok még mindig nem fizetésemelésért tüntetnek, hanem azért, hogy a TI gyerekeitek meg unokáitok normális környezetben, élhető tananyagból tanuljon).
Meséljetek!
Sokféle gondolkodás van. Az egyik tényeken alapuló, racionális. Ez persze tényeket is igényel. Meg szigorú gondolkodást. Erre való képességet. A másik a hasznon alapul, "ami nekem hasznos, az jó, a többi meg nem érdekel". A harmadik érzelmeken alapul. Neki nem kellenek tények (sőt, kifejezetten zavarják), ő egyszerűen hisz. És rendkívül rossz néven veszi (mint általában), ha hitét megpróbálják megingatni.
Találd ki, melyik gondolkodásmód imádja a Fideszt. Azt is találd ki, miért. Ha körülnézel, rájöhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!