Meg vagytok elégedve a mai politikai helyzettel?
Ennél jobb már nem is lehetne, mint ami most is van !
2010-ben hálisten sikerült leváltanunk a lopós ,csalós, hazudós ballib kúrmányt, hogy végre a Fidesz is tudjon még többet lopni, csalni hazudni.
Ezaz diktatúrázz még!
Addig mondogatjátok ezt, míg valóra válik.
Szóval hajrá! :)
Ha végre kiépül az Orbán diktatúra az nektek lesz köszönhető. Tehát KÉRLEK titeket, diktátorozzátok folyamatosan Orbánt.
Éljen az Orbán diktatúra! És éljetek TI is, az Orbán diktatúra megálmodói és elsőszámú támogatói! :)
A jelenlegi helyzettel nem vagyok maximálisan elégedett.
Az Orbán diktatúra lesz az igazi.
Hát persze, hogy meg, hiszen a reformok működnek, lassan minden dohánybolt mellett épül egy stadion, a kisvasút annál hosszabb lesz, minél többen támadják, a Szépművészetiből is kedvünkre kölcsönözhetünk, és a migránsoktól sincs többé miért félnünk, hiszen Kedves Vezetőnk megvéd minket.
Hogyan is lehetnék elégedettebb?
Mivel lennék megelégedve?
Ugyanaz a lassú rohadás megy már hosszú évek óta.
Csak úgy általában nem lehet erre mondani semmit. Sokan úgy vannak ezzel, hogy persze, hiszen soha nem tudnék ilyen jól élni (valódi) munka nélkül. Szintén sokan vannak, akik azt mondják, én kiizzadom a magamét, tehát a többi nem érdekel. Ők azok, akik kiválóan tudnak úszni, csak azt nem tudják, tiszta vízben mennyivel könnyebb, mint mocskos latyakban. Aztán sokkal többen - tengernyien - vannak, akik valójában nyomorognak, de annyira félnek, hogy inkább azt mondják (hangosan), hogy persze persze. De ezt is csak akkor, ha látják, hogy muszáj megszólalni. Mert alapjában hallgatni szeretnek.
És csak nagyon kevesen vannak úgy, hogy nem az számít, milyen mértékben élek jól, hanem az, milyen környezetben. Mert az igazi minőséget az jelenti. Na most, ha a saját (minden más szempontból gond nélküli) életemen túl ezt tekintem valódi mércének, akkor azt kell mondanom, a legcsekélyebb mértékben sem. De amivel igazán (még ennél is kevésbé) vagyok megelégedve, az a helyzethez való viszonyulás, a hatalmas közöny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!