Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meg vagytok elégedve a mai...

Sulek Péter kérdése:

Meg vagytok elégedve a mai politikai helyzettel?

Figyelt kérdés
Természetesen Magyarországra gondolok :)
2016. febr. 17. 22:38
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Volt már rosszabb is. Mondjuk úgy 2010 előtt...
2016. febr. 17. 22:40
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

Ennél jobb már nem is lehetne, mint ami most is van !

2010-ben hálisten sikerült leváltanunk a lopós ,csalós, hazudós ballib kúrmányt, hogy végre a Fidesz is tudjon még többet lopni, csalni hazudni.

2016. febr. 17. 22:51
 3/10 anonim ***** válasza:
44%
mek fagyunk ellékedve
2016. febr. 17. 22:59
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Én a saját életemmel vagyok megelégedve, a politikát meg csak követem. Addig úgy is rossz, amíg nem fogadod el magadnak, h megkell dolgozni a jó életért. A stadionokkal nincs semmi bajom, kórházba nekem a családom hozott be csomó mindent, az oktatásom megfelelő. Azaz nem hisztizek.
2016. febr. 17. 23:09
 5/10 anonim ***** válasza:
46%

Ezaz diktatúrázz még!

Addig mondogatjátok ezt, míg valóra válik.

Szóval hajrá! :)

Ha végre kiépül az Orbán diktatúra az nektek lesz köszönhető. Tehát KÉRLEK titeket, diktátorozzátok folyamatosan Orbánt.

Éljen az Orbán diktatúra! És éljetek TI is, az Orbán diktatúra megálmodói és elsőszámú támogatói! :)

A jelenlegi helyzettel nem vagyok maximálisan elégedett.

Az Orbán diktatúra lesz az igazi.

2016. febr. 17. 23:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem érdekel a politika. Láthatjátok mit csinál az emberekkel, kiválóan szemlélteti az előző két válaszadó.
2016. febr. 17. 23:52
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

Hát persze, hogy meg, hiszen a reformok működnek, lassan minden dohánybolt mellett épül egy stadion, a kisvasút annál hosszabb lesz, minél többen támadják, a Szépművészetiből is kedvünkre kölcsönözhetünk, és a migránsoktól sincs többé miért félnünk, hiszen Kedves Vezetőnk megvéd minket.

Hogyan is lehetnék elégedettebb?

2016. febr. 18. 00:04
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
Orbán eddigi életműve alatt hozott szám szerint 5, azaz öt olyan törvényt, ami nekem előnyös, és valszeg több száz olyat, ami nem...
2016. febr. 18. 00:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mivel lennék megelégedve?

Ugyanaz a lassú rohadás megy már hosszú évek óta.

2016. febr. 18. 01:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Csak úgy általában nem lehet erre mondani semmit. Sokan úgy vannak ezzel, hogy persze, hiszen soha nem tudnék ilyen jól élni (valódi) munka nélkül. Szintén sokan vannak, akik azt mondják, én kiizzadom a magamét, tehát a többi nem érdekel. Ők azok, akik kiválóan tudnak úszni, csak azt nem tudják, tiszta vízben mennyivel könnyebb, mint mocskos latyakban. Aztán sokkal többen - tengernyien - vannak, akik valójában nyomorognak, de annyira félnek, hogy inkább azt mondják (hangosan), hogy persze persze. De ezt is csak akkor, ha látják, hogy muszáj megszólalni. Mert alapjában hallgatni szeretnek.

És csak nagyon kevesen vannak úgy, hogy nem az számít, milyen mértékben élek jól, hanem az, milyen környezetben. Mert az igazi minőséget az jelenti. Na most, ha a saját (minden más szempontból gond nélküli) életemen túl ezt tekintem valódi mércének, akkor azt kell mondanom, a legcsekélyebb mértékben sem. De amivel igazán (még ennél is kevésbé) vagyok megelégedve, az a helyzethez való viszonyulás, a hatalmas közöny.

2016. febr. 18. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!