ORBÁN azért nem foglalkozik az egészségüggyel és az oktatási rendszerrel, mert ő és családja privát kórházba illetve magán iskolákba járnak?
Hülye vagy, mint a sokévi átlag!!!
6 év telt el Orbán ámokfutó kormányzása óta, és azóta SEM "próbálja" helyre tenni az országot!!!
Ne legyél már ilyen beszűkült látókörű!!!
Nem próbál semmit Orbán, hanem autoritárius diktatúrát kiépíteni...
Na, azt már tud, ahhoz van esze!
De normálisan kezelni a problémákat azt már nem!!!
Ha Vitya irgalmatlan büdöset fingik az ülésteremben, már azért is az EU és Gyurcsány a hibás???
Nézd már, mennyi beszűkült látókörű, agymosott zombi embert szart világra a vezéred!!!
A 12. válaszban belinkelt videó végén, és a következő képen is látható zombitól lehidaltam:
Azt mondja nem lop, nem csal, becsületes magyar király és a szegény emberek mellett van. Degítsé-ég! Nyugtatóót!
Amúgy a TB-járulékot nem lett volna külön választani az adótól. Hanem ne legyen TB-járulék hanem az adóból legyen fenntartva az egészségügy.
# 4/14 Időpont ma 17:00
Azért az tök jó, hogy ferit komcsizod, amikor vityádnak vannak MSZMP stílusú intézkedései, meg emberei. :-D Ezeket a fidiótákat képzik, vagy szatyorban hordják ki?
Ha már az MSZMP tagok kerültek szóba itt egy nagyon tanulságos írás a Fidesz mintapéldányairól.
Amit én az egészségügyben látok Székesfehérváron!
Épült egy teljesen új szárnya a kórháznak ami 4 emeletes.
Teljesen felújították a sürgősségit
Teljesen felújították a diagnosztika részleget (rötgen és a tükrözéses részleget)
új képalkotó berendezések vannak
teljesen felújították az intenzív részleget
rengeteg fiatal orvos van
ahogy rákerestem arra, hogy "átadták az új kórház" elég sok találat hozott fel a google...
kedves kérdező keress rá te is és rájössz, hogy nem igaz amit állítottál.
Lehet, hogy vannak szegényebb kórházak és lepusztultak is, de hogy "nem foglalkoznak az egészségüggyel" azt azért túlzásnak érzem!
Ja és ne feled el, hogy sokkal több a beteg mint mondjuk 30 éve!
22:42! Azért azt se felejtsd el hogy Felcsut is szépen gyarapszik, Úgytudom Fehérvár is Orbán fennhatósága alá tartozik, ez meg együtt jár a sok pénzel ugyanúgy mint Felcsut esetében. De mivan azokkal a falvakkal városokkal amik nem élveznek ilyen kivételesen jó anyagi lehetőségeket?
Gondolod hogy ezekben is olyan nagy a fejlődés?
Én tudnék neked mutatni olyan kórházakat ahol az alapellátásnak sem tudnak megfelelni nemhogy sokmilliós diagnosztikai gépeket kaptak volna, örülnek ha ceruza elemet visz a beteg a műszerükbe. Na ez a nem mindegy.
Értelmezd amit írtam...
"Lehet, hogy vannak szegényebb kórházak és lepusztultak is, de hogy "nem foglalkoznak az egészségüggyel" azt azért túlzásnak érzem!"
Nem véletlen, hogy pl a fehérvári kórházat támogatják, hisz a Dunántúlon a legnagyobb. Ha beírtad volna a googliba mit írtam akkor láthattad volna, hogy nem csak a fehérvári fejlődik, de csak a szádat járatod.
ja és köszi a piros pacsit...
Ki nem sz*rja le Felcsútot? (a szocik)
Azt nem veszitek észre, hogy szinte minden város köztere megújul, parkok, sétáló utcák újulnak meg, templomokat újítják fel, épülnek játszóterek stb....lehetne sorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!