Miért szűnhetett meg a Parlamenti ülések közvetítése a tv szolgáltatóknál?
1. Nem hordoznak semmiféle információt. Az üléseken gondolat nélküli szolgák hajtanak végre központi parancsot.
2. Nem jó, ha ezt néhányan észreveszik. Még eszükbe jut, hogy lehetne másképp is.
Hogy ne lássák az emberek, hogy mire kapnak milliós fizetéseket.
Mikor szűnt meg?
Én láttam nemrég.
Igen, decemberben láttam. De akkor is csak véletlenül kapcsoltam oda. Azóta nem kerestem, nekem nem hiányzik :)
A parlamenti ülések nem lényegesek, szerintem nem nézte senki, azért szüntették meg. Nem ott folyik az igazi munka. Hanem az anyagok előkészítésében, háttérmunkában. Az, amikor felszólalnak, csak formaság. Attól már változni nem fog semmi. Még nagyon régen Torgyán Józsit megnéztem néha, mert az felért egy kabaréműsorral :)
Azért be kell látni, Torgyán sok dolgot előre látott, ami mára pontról pontra bekövetkezett.
Tény, hogy egyéni módon csomagolta a mondandóját, de attól még igaz ami igaz.
Akik akkor kiröhögték, ma tüntetnek az utcán pont azért, amiért ő már húsz éve felemelte a szavát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!