Igazak a híradások miszerint több migráns érkezik mint a kerítés megléte előtt?
Aha, értem, szóval azért, mert ott ahol te élsz, mucsán, nem ölik egymást a szomszédok kalasnyikovval, hogy megszerezzék a kulturházat, ezért szírriában sincs sincs polgárháboru.
öregem...gratulálok hozzá.
Egyébként hallottál arról a fantasztikus emberi képességről, hogy gondolkodás? Ez segít abban, hogy kiszűrjed a tulzások akülönböző olvasott, és látott információkból. Próbáld ki, segíteni fog. Már ha van hozzá merszed, mert gynítom az az oka annak, hogy te ezeket az infokat kizárod a "tapasztalásodból", mert félsz, hogy összeomlik a világképed. Nem mondom, hogy nem lehet jó hülyének maradni. Biztos kényelmes.
Hát akkor mi volt a lényege papper ? Mert kábé azt irtad, hogy nem olvasol hireket, hanem megtapasztalod magadtól:)
Amugy iylen hülyeséggel se találkoztam még, de nem érdekes
"Neki csupán politikai tőke a menekültkérdés, lehet vele hergelni az országot. Majd megint eljátssza, hogy beenged pár ezret, letáboroztatja őket a Keletiben, végül jöhet a hős megmentő I. Szent Orbán."
Bocs,de ki kérte h jöjjenek ide????
Pajtas, akkor legalabb toroltesd amit irtal, mert ott figyel, es el lehet olvasni, igy meg eleg kinos, hogy meg akarod magyarazni, hogy a nem, nem is ezt irtad.
Egyebkent nem te irogatsz nekem privatokat? Mert valamelyik őrült mar harom fenyegeto uzenetet kuldott, nem zavarja, hogy le se szarom.
Miért töröltessem? Mert borsónyi agyad birtokában félremagyarázod a tartalmát? Kiscsikó te butább vagy, mint hittem.
Igen, az a legfőbb szórakozásom, hogy ostoba kölyköknek privát üzeneteket küldök.
Mit fenyegessek rajtad? Jelentéktelen kis senki vagy, hülyének lenni meg alkotmányos jogood.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!