Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igazak a híradások miszerint...

Igazak a híradások miszerint több migráns érkezik mint a kerítés megléte előtt?

Figyelt kérdés

2016. febr. 10. 02:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%

Aha, értem, szóval azért, mert ott ahol te élsz, mucsán, nem ölik egymást a szomszédok kalasnyikovval, hogy megszerezzék a kulturházat, ezért szírriában sincs sincs polgárháboru.

öregem...gratulálok hozzá.

Egyébként hallottál arról a fantasztikus emberi képességről, hogy gondolkodás? Ez segít abban, hogy kiszűrjed a tulzások akülönböző olvasott, és látott információkból. Próbáld ki, segíteni fog. Már ha van hozzá merszed, mert gynítom az az oka annak, hogy te ezeket az infokat kizárod a "tapasztalásodból", mert félsz, hogy összeomlik a világképed. Nem mondom, hogy nem lehet jó hülyének maradni. Biztos kényelmes.

2016. febr. 10. 13:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Buta vagy fiam. Szokás szerint nem a lényeget fogtad fel. Nem újdonság...
2016. febr. 10. 13:23
 13/18 anonim ***** válasza:
62%

Hát akkor mi volt a lényege papper ? Mert kábé azt irtad, hogy nem olvasol hireket, hanem megtapasztalod magadtól:)

Amugy iylen hülyeséggel se találkoztam még, de nem érdekes

2016. febr. 10. 13:32
 14/18 anonim ***** válasza:

"Neki csupán politikai tőke a menekültkérdés, lehet vele hergelni az országot. Majd megint eljátssza, hogy beenged pár ezret, letáboroztatja őket a Keletiben, végül jöhet a hős megmentő I. Szent Orbán."

Bocs,de ki kérte h jöjjenek ide????

2016. febr. 10. 14:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem hülyegyerk nem azt írtam. Csak annyi ésszel, ami a fejedben pang, így sikerült feldolgoznod.
2016. febr. 10. 15:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Pajtas, akkor legalabb toroltesd amit irtal, mert ott figyel, es el lehet olvasni, igy meg eleg kinos, hogy meg akarod magyarazni, hogy a nem, nem is ezt irtad.

Egyebkent nem te irogatsz nekem privatokat? Mert valamelyik őrült mar harom fenyegeto uzenetet kuldott, nem zavarja, hogy le se szarom.

2016. febr. 11. 08:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Pontosabban 4et...
2016. febr. 11. 08:49
 18/18 anonim ***** válasza:

Miért töröltessem? Mert borsónyi agyad birtokában félremagyarázod a tartalmát? Kiscsikó te butább vagy, mint hittem.

Igen, az a legfőbb szórakozásom, hogy ostoba kölyköknek privát üzeneteket küldök.

Mit fenyegessek rajtad? Jelentéktelen kis senki vagy, hülyének lenni meg alkotmányos jogood.

2016. febr. 11. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!