Mi lesz a 12-ei tüntetésen? Kitör a forradalom vagy unalmas, tanítónénis menet lesz?
Forradalom? :D
Majd pár álértelmiségi tejfölösszájú nyikhaj fog forradalmat csinálni? :D
Nemhogy forradalomtól, de egy 2006-hoz hasonló eseménytől összeszarnák magukat.
Országos demonstráció lesz február 13-án. A pedagógus-sztrájkbizottság 25 pontban fogalmazta meg követeléseit.
Én elolvastam a 25 pontot, nem tartalmaz kormányváltásra, -buktatással kapcsolatos pontokat. A kormány kinyilvánította, hogy kész az egyeztetésre, amely egyeztetéseket a PDSZ oldaláról február 12-én lezárják, és addig várják, hogy Balog Zoltán lépéseket tegyen az oktatás reformja érdekében. A PDSZ szerint „Balogék érzik ugyan a problémákat”, de rendszerszintű változtatásokra nem hajlandók, márpedig erre lenne szükség. Követeléseiknek február 13-án ezért országos demonstrációval adnak nyomatékot.
Hol láttok itt forradalomra utaló jeleket? Nem túlzott a forradalom iránti várakozás - legalábbis a PDSZ demonstrációjával kapcsolatban? Még ha rá is telepednek pártok a demonstrációra.
A kormány kifejezte reményét, óhaját(?), hogy nem a politika nem fog az oktatásról szóló huzakodásban megjelenni. Ha ez így lesz: a politika nem jelenik meg, a kormány pedig kész a kompromisszumra, akkor hogy fog ez az egész forradalomba átcsapni szerintetek?
Kutyám születésnapja lesz, azt fogom ünnepelni.
Annak több értelmét látom.
"Már tisztázták hogy BÉKÉS DEMONSTRÁCIÓ LESZ!"
Magyarra leforditva kollaboráns rendezvény lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!