Az RTL/TV2 miért nem ezt a videót vágta be, amikor beparáztatta az embereket, hogy ha ők nem lesznek akkor vége a világnak, nem lesz senkinek szórakozása és (félre) tájékozódási lehetősége?
http://www.youtube.com/watch?v=shbLfjEowjA&feature=player_em..
És érdemes megnézni a dátumot: "October 17, 2008". Ekkor még biztosan nem volt a Jobbiknak akkora támogatottsága, mint most. Úgy értem van egy olyan gyanúm, hogy ma többen megtapsolnák ezt a szándékot. Már akik értik miről van szó, és nem csak hisztériáznak.
Ezek szerint az "ultra független és hiteles politikailag sosem manipulatív" RTL és TV2 késett egy laza másfél évet:)
Lehetséges, hogy azért nem ezt, vagy valami ehhez hasonlót vágtak be, mert nem akarta egyik csatorna sem azt a "látszatot" kelteni, hogy ennek a szándéknak volna támogatottsága?
Úgy tűnik a Jobbik szépen belekényszerítette az RTL/TV2-t a ferdítésbe/csúsztatásba/hazugságba.
Ez a napra pontosan három héttel a választások előtti beparáztatás egy másfél éves hírrel, nem valami olyasmi mint amikor megmutatják, hogy milyen gusztustalan baktériumok laknak a vécécsészében és ha már eléggé megijedtél, ha már eléggé félsz, akkor rohanj és vegyél egy Domestos-t, azaz szaladj és ne szavazz a Jobbikra, különben nézheted majd összesen az m1-et meg a TurulTV-t?:)
A másik, hogy ezek szerint reális amit a Jobbik mond, mert ha nem lenne az, ha nem kellene tőle "rettegni", akkor nem verték volna ilyen nagy dobra ertéelpertévékettőék, nem?
2012-től elvileg csak digitális földi sugárzás lesz, akkorra mit tervez a Jobbik? Vagy egyáltalán nem szeretnék, hogy legyen RTL/TV2 még műholdról sem, vagy csak műholdról legyen?:) Én amúgy értem a szándékot és ebben igazat is adok nekik (bár nem ez az ország legnagyobb problémája), csak nem értem, hogyan gondolják kivitelezni - hozzáértő jobbikosok, erre válaszolhatnátok.
Ha volt már hasonló kérdés, akkor bocs és légyszi hurrogjatok le!:)
Egyébként, ahogy írod: "Ekkor még biztosan nem volt a Jobbiknak akkora támogatottsága, mint most." Ergo még nem volt divat jobbikosnak lenni, és a hírműsorok a szoros időbeosztásukkal nem fognak fél percet sem pazarolni egy törpepártra. Most már más a helyzet, de ezt Te is tudod.
Kérdezhetném én is: ha olyan tökéletes a jobbik programja, miért csak most lett hirtelen mindenki jobbikos? Miért nem két-három éve?
Kérdezhetném én is: ha olyan tökéletes a jobbik programja, miért csak most lett hirtelen mindenki jobbikos? Miért nem két-három éve?
Mert most van választás bakker :D És most először indulnak, talán ezért...
negyedik
Miép-jobbik harmadik út két százalékot kaptak asszem?
"Talán mert egy másfél perces politikusi nyilatkozatot sem adnak le..."
De igen, attól függ miről van szó. Pl. amikor a színész óriás Gyurcsány majdnem elsírta magát a kamerák előtt. Am spec ezt a videót a lényeget tekintve megvágva egy percben is le lehet adni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!