Szerinted hazaáruló-e az, aki elhagyja az országot?
Senki se értse félre, nem provokálni akarok, a kérdés nem a véleményemet tükrözi, csak a ti véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy szerintetek elárulja e a hazát az, aki cserbenhagyja, s külföldre költözik?
A haza szolgálatán értem ezalatt, hogy tudásával, munkájával tovább gyarapítsa, jobbá tegye szülőhazáját, nem pedig idegen ország zsebébe tömi a pénzt.
Még egyszer leírom: a kérdést nem provokációnak szántam!!!
Szerintem az számít hazaárulónak, aki letagadja a magyarságát. Aki ha elmegy külföldre, mkmdent hagy veszni: nyelvet, kultúrát, szokásokat.
Az aki kimegy dolgozni nem lesz hazaáruló. Teljesen normális, tény hogy nyugaton jobban lehet élni.
Én liberális vagyok és 2 éve külföldön élek. Nagy szerepe volt az ország elhagyásában a jelenlegi rendszer. Sokat gondolkodtam ezen, sőt még az is felvetődött, hogy visszaadnám a magyar állampolgárságom, mert annyira ellenszenves -gyűlölöm- azt, ahogy a jelenlegi diktatúra irányítja az országot.
Engem emiatt sokan hazaárulóznak, csak mögé nem látnak. Mit kezdjen egy olyan ember a jelenlegi helyzettel, aki teljesen másként gondolkodik, de mégis szereti a hazáját? Én imádom az országunkat, de semmi sincs a jelenlegi politikai repertoárban, amit támogatni tudnék.
Most úgy érzem, hogy amíg ez a rendszer nem tisztul ki Magyarországról, biztos nem fogok haza menni, ha ez egy életet jelent, akkor vállalom.
19#
Szereted a lóf_szt szereted.Azok közül való vagy, akik tele akarják pumpálni migránssal.De, nem csak Magyarországot, hanem az egész kontinenst.
Ez pedig nem a szeretet jele.
Hanem, hogy keresztbe akarsz tenni.Itt nem fog mecset épülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!