Fidesz vs. Jobbik vs. Baloldali pártok?
Kire szavaznál, ha most ott állnál a szavazófülkében?
Ha lehet, indokoljátok meg, hogy miért arra a pártra szavaztok!
Sajnos nincs olyan párt ami értékrendben konzervativ gazdaságpolitikában liberális.
Így nem tudok választani.
1) Attól függ kik vannak az indulók között.
2) Egykor hatalmon lévő pártra semmiképp sem szavaznék
3) A Jobbikra jóérzésű ember nem szavaz.
A demokratikus ellenzék valamelyik pártjára szavaznék, talán leginkább a DK-ra;
még jobban örülnék egy MLP, LMP, DK, MSZP, Együtt, PM összefogásnak egy párton kívüli miniszterelnök jelölttel.
Nem tudom, a fideszre nem igazán, az antimagyar ballibákra meg semmiképpen. Nem szeretném ha hatalomra kerülnének.
Még a jobbikban is vannak kétségeim.
Le leszek pontozva, de én az Együtt-re
baloldali mint én, liberális mint én, és a programjuk/hitvallásuk is egész jó
csak azt sajnálom hogy Bajnai lelépett, mert még a válságmenedzsmentje bárki bármit mond, statisztikával alá lett támasztva, hogy nagyon megmentett minket a lejtőn való lecsúszástól
anno még LMP-vel szemeztem én is, de annyira mégse lett más a politika
MSZP már kiégett, és tényleg ugyan azt a képviselőtömeget görgeti maga előtt, akik az elmúlt években a politikában voltak
FIDESZ kizárt... az MSZP-t szidják sokan, hogy loptak és hazaárulók meg mittomén, aztán FIDESZhez képest ők kisangyalok voltak... ha fegyvert tartanának a fejemhez, akkor se
Jobbik se, nem tudtam velük sose azonosulni, írtam, liberális vagyok, ilyen értékekkel, és bár szeretem a hazám (és amit képviseltünk évszázadokkal ezelőtt, tudósok, sportolók, tettek, stb), mégse vallom magaménak az utálkodó, oroszbarát jobbik hitvallást... meg úgy a programjuk se volt kb semmi, legtöbb jobbikos ismerősöm azért jobbikos mert 'há nem csípem a cigányokat'; nekem meg általánosba legjobb haverom cigány volt, mostani barátnőm is cigány -tök véletlen, szóval nem úgy kerestem h na akkor romalányt nekem izibe, így alakult :D-, szóval így ezért se illenék a képbe :D
mik vannak még?
PM azt se tudom létezik-e még
DK se lenne feltétlen rossz, én magát Feribát is csíptem, mert oké, lüke, nem elég komoly, de ez a lazaság tetszik, és azért az elmúlt pár száz évben ő egyedül állt ki politikusok közül hogy igen, amit csinálunk, csináltunk az rossz, mert semmit se csináltunk
KDNP... lel, 21. század, nem akarom bántani a vallásosokat, de... huszonegyedik század! :D na, nemár
Munkáspárt... ők meg kiakarnak lépni az EU-ból meg a NATO-ból, szóval az se adja
amúgy a 4k! volt még érdekes nekem az elején, mert hazafias liberálsi párt, vagy micsoda, jobb oldali, de liberális, de aztán így az egész programjuk annyiból állt hogy legalize marihuana :DD bár ha a jobbik tud azzal 20%ot produkálni hogy fuj cigány/zsidó/usa/külföldi, akkor miért ne lehetne legál mariskával is parlamentbe kerülni :D
ha elolvastad, akkor köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!