MIÉNK A JÖVŐ MIÉNK AZ ORSZÁG :)
SZEBB JÖVŐT :)
"nem hülyéztem most sem."
igen hülyét speciel nem mondtál :)
mondtál más cifrát
de igazából kit érdekelsz nem igaz?:)
A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad.
Ezzel a viselkedéssel csak magadat járatod le. Semmi mást nem érsz el vele.
Gáz.
A szülők a gyerekeiket is belevonják a saját hülyeségeibe.
Remélem majd odatartják őket a könnygáz elé is...
Ilyen hülyeséget...
ma 17:53
Off:Látom, Te sem szereted a gyerekeket, ha esetleg lesz vagy van, részvétem neki.Aki szerint ez szánalmas, az a szánalmas.
On:Szerintem nagyon klasszak! :) Igen, minden magyar beléphet.Hajrá Gárda!Hajrá magyarok!
Egyszer a gárda honlapján olvastam, hogy 18 éves kortól lehet valaki tag, úgyhogy nem értem ezt a képet, lehet csak a szülők adták rájuk a ruhákat azt vitték a gyűlésre és ennyi.
Hozzáteszem, hogy nem tartom helyesnek. Egy 7-8 éves gyereknek mi fogalma lehet a politikáról meg a politikai szervezetekről meg úgy az a világról? Nem hiszem, hogy a szülők nem találtak a családnak jobb elfoglaltságot.
jaj hagyd már itt vannak a liberálisok kb 5 en 15 fsz névvel és bunkók
ez van :)
Nem hinném, hogy elviszik komolyabb tüntetésekre, ahol rendőr, meg könnygáz veszély van.
Aki meg azt mondta hogy reméli hogy könnygáz elé teszik őket: sugárzik belőled az empátia és az emberiség.
Biztos vagyok benne hogy játékként fogják fel és új barátokat is szerezhetnek ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!