Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha lenne egy független Vajdasá...

Ha lenne egy független Vajdaság, és nem értenétek egyet Magyarország politikájával, átköltöznétek oda?

Figyelt kérdés

Ez lényegében egy alternatívát nyújtana, lenne egy "második Magyarország" ahol mások a törvények, más a politika, más szabvány szerint vannak szabályozva a dolgok.

Átmennél, és ugyanúgy otthon érezhetnéd magad, de nem lenne Orbán meg Gyurcsány, Az EU-ban sem lenne benne, stb.

2016. jan. 27. 20:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
45%

Épp az a baj, hogy nem lenne benne az EU-ban, tudod milyen nehéz lenne ott munkát vállalni, ne adj Isten letelepedni?

Még ha Eu-tag is lenne Vajdaság és Szerbia között nincs nagy különbség egy-két várost leszámítva magyar szót alig hallasz, kb 230 ezer magyar él már csak a Vajdaságban, tehát ennyi erővel pont ugyanolyan mintha Szerbiába akarnál kiköltözni, mert szerbül ígyis-úgyis meg kellene tanulnod folyékonyan idővel.

Tehát én nem látom a különbséget Szerbia és a Vajdaság között.

2016. jan. 27. 20:14
 2/17 anonim ***** válasza:
53%
A baj az, hogy sokal több ott a szerb, mint a magyar.
2016. jan. 27. 20:15
 3/17 anonim ***** válasza:
37%
Igen, imádok nyomorban élni.
2016. jan. 27. 20:20
 4/17 anonim ***** válasza:
29%
Mintha a gettóba költöznék, szóval nem.
2016. jan. 27. 20:23
 5/17 A kérdező kommentje:
Jártatok már a Vajdaságban? Kb. olyan, mint Magyarország volt 25 éve, nem gettó meg nyomor, cserébe nincs ez a sok hülye EU-s korlátozás, szabályozás, mint nálunk.
2016. jan. 27. 20:29
 6/17 anonim ***** válasza:
18%

Ordít a zene, meg még csecsebecsék is lógnának az Ikarus visszapillantójáról?

Remek lenne.

2016. jan. 27. 20:35
 7/17 anonim ***** válasza:
26%

"Kb. olyan, mint Magyarország volt 25 éve..."

Igazából azt nem értem, hogy az ilyeneknek minek számítógép meg internet?

De ugyanez igaz a vallásos elmebetegekre is, akik szerint a felvilágosodás igazából elsötétedés volt, stb...

2016. jan. 27. 20:37
 8/17 anonim ***** válasza:
38%
Jah biztos szívesen költözne bárki is egy negyed évszázaddal elmaradott gettóba.
2016. jan. 27. 20:41
 9/17 anonim ***** válasza:
93%

Én nem jártam még ott. Csak felvételeket láttam, de leszek én a kivétel.Én azt mondom, igen. Hogy miért, azt most nem fejteném ki, hosszú is lenne és én lennék leanyázva.

Adott esetben viszont költöznék oda.

Mint ahogy Székelyföldre is vagy Kárpátaljára is. Felvidék elgondolkoztatna, ott már a magyarok nagy része is inkább tartja magát szlováknak, mint magyarnak.

Viszont a függetlenséget nekik kell kiharcolni. Úgyhogy hajrá! :D

2016. jan. 27. 23:30
 10/17 anonim ***** válasza:
93%
Mentek a anyatok tudjatok milyèbe a gettoval!! Èn itt èlek, ez egy nagy gazdasági potenciállal rendelkező terület csak azok a mocskos rácok szándèkosan nem fejleszti a tèrseget, főleg èszakot. szarbia vajdaság nèlkül ott se lenne ahol most. Az meg másik hogy kb belgradtol dèlre mar főleg cigányok meg muzulmánok vannak.
2016. jan. 31. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!