Milyen módon tud csalni az mszp a választáson? Itt lesz az izraeli titkosszolgálat, a moszad is! Ebben segít nekik?
Mondjuk az engem is érdekelne hogy pontosan hogyan is működik?
Leadják azok helyett a szavazatokat akikről tudják hogy nem mentek el szavazni vagy mi?
Hát tévedtél!
Maradjunk abban, hogy húsz felett vagyok!
Gyakorlatilag már csalnak, hiszen hazudoznak szégyentelenül.
De minden hézagot ki fognak használni, a delegáltaktól a szavazat számlálástól a feldolgozásig. Annyira be vannak tojva hogy lehet Lendvai az 1/2 m3 botoxot is lecsapoltatná a sikerért, sőt Feri se mondaná hogy lári-fári!
Elektronikusan mindent meg tudnak módosítani. Ugyanez a helyzet a szerencsejátékban. Egyes nyerő automatáknál három fokozat van. Ezzel lehet a nyerési esélyt állítani. Aki a kevesebbel is beéri, az nagyobb nyerési esélyt állít be. De általában a legkisebbre állítják. Tehát az egész szerencsejáték csalás! A választást is az, mivel számítógépen küldik be az adatokat a választási bizottságok, majd később küldik be csoportosítva a szavazatokat. Mivel a választási szelvények nincsenek ellátva egyedi azonosítással, ezért bármikor cserélhető és módosítható az eredmény.
ÉN TÁMOGATNÁM A NYÍLT SZAVAZÁST!
Én vállalom a nyilvánosság előtt, hogy kire szavazok!
Én meg nagyon nem támogatom a nyílt szavazást, az ország tele olyan emberekkel akik teljesen másként állnak hozzád ha megtudják hogy másra szavaztál.
Normális esetben ez nem érdekelne, de munkahelyen ez nem a legszerencsésebb, főleg ha olyanok döntenek az előremeneteledről akik bigottan hisznek akármelyik pártban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!