Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy elég 40...

Miért van az, hogy elég 40 tüntető taxis és a kormány máris tárgyal velük?

Figyelt kérdés
A tanárokból 10 000 se lenne elég.

2016. jan. 21. 16:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%

"A taxisok meg szerintem borzalmasan agyon vannak szabályozva, az ő szabályaikon enyhíteni kellene,"

Egy KRESZ vizsgára azért elküldeném őket... (tisztelet a kivételnek)

2016. jan. 21. 19:44
 12/18 anonim ***** válasza:

A taxisok lobbiztak a szabályozásért.

El kéne törölni az egészet a fenébe, mert a célját szemmel láthatóan nem érte el és csak korlátozza a szabad piacot.

2016. jan. 21. 20:31
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Nekem erről a taxis tüntetésről egy sout h park rész jut eszembe mikor Kanada strájkol de senkit nem érdekel!
2016. jan. 21. 21:43
 14/18 anonim ***** válasza:
felkapta a média
2016. jan. 22. 12:19
 15/18 MolotovPunk ***** válasza:
66%

A south park egy ostoba baromság.Láttam belőle pár részt,de inkább ne láttam volna őket...(Kár volt ezt idehozni.)A nép nevében pedig ne nyilatkozz te úgy,hogy senkit sem érdekel a taxis dolog,mert ez nem így van.

A taxikhoz köthető szabályok anno pont azért jöttek létre,hogy akárki ne fuvarozhasson adót csalva embereket.(Ne lepjék el a piacot a hiénák.)

2016. jan. 22. 15:21
 16/18 anonim ***** válasza:
68%

A kormánynak érdeke, hogy minél több adóbevétele legyen. Így egyetért a tüntető taxisokkal.

És az utak lezárása mindig érzékenyen érinti a gazdaságot. Gyorsan meg kell szüntetni.

A tanároknak meg nem olyan rossz. Más munkakörökben dolgozóknak sokkal rosszabb a helyzetük. A téli, nyári, tavaszi és egyéb szünetek miatt nem nagyon szoktak tünteni. Tegnap azt hallottam, a diákokat is behülyítették. Még azt is felsorolták a panaszaikban, hogy nem köttették be az érettségi tételeiket. Az ember esze megáll. Annak idején a mi érettségi tételeinket ki köttette be. Füzet, toll- és kész. Elkényeztetett társaság, álproblémák és ebben a tanárok is hibásak.

2016. jan. 22. 15:28
 17/18 anonim ***** válasza:

mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy kik a "diákok"

kétlem, hogy ennyire egyöntetű lenne a diákok véleménye

2016. jan. 22. 15:37
 18/18 anonim ***** válasza:
49%

Ahoz képest a rádiókban,interneten a taxisokon röhögnek!

2016. jan. 22. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!