Miért van az, hogy elég 40 tüntető taxis és a kormány máris tárgyal velük?
"A taxisok meg szerintem borzalmasan agyon vannak szabályozva, az ő szabályaikon enyhíteni kellene,"
Egy KRESZ vizsgára azért elküldeném őket... (tisztelet a kivételnek)
A taxisok lobbiztak a szabályozásért.
El kéne törölni az egészet a fenébe, mert a célját szemmel láthatóan nem érte el és csak korlátozza a szabad piacot.
A south park egy ostoba baromság.Láttam belőle pár részt,de inkább ne láttam volna őket...(Kár volt ezt idehozni.)A nép nevében pedig ne nyilatkozz te úgy,hogy senkit sem érdekel a taxis dolog,mert ez nem így van.
A taxikhoz köthető szabályok anno pont azért jöttek létre,hogy akárki ne fuvarozhasson adót csalva embereket.(Ne lepjék el a piacot a hiénák.)
A kormánynak érdeke, hogy minél több adóbevétele legyen. Így egyetért a tüntető taxisokkal.
És az utak lezárása mindig érzékenyen érinti a gazdaságot. Gyorsan meg kell szüntetni.
A tanároknak meg nem olyan rossz. Más munkakörökben dolgozóknak sokkal rosszabb a helyzetük. A téli, nyári, tavaszi és egyéb szünetek miatt nem nagyon szoktak tünteni. Tegnap azt hallottam, a diákokat is behülyítették. Még azt is felsorolták a panaszaikban, hogy nem köttették be az érettségi tételeiket. Az ember esze megáll. Annak idején a mi érettségi tételeinket ki köttette be. Füzet, toll- és kész. Elkényeztetett társaság, álproblémák és ebben a tanárok is hibásak.
mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy kik a "diákok"
kétlem, hogy ennyire egyöntetű lenne a diákok véleménye
Ahoz képest a rádiókban,interneten a taxisokon röhögnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!