Tudjatok mit irtak a CSOK-rol egy bolgar lapban?
Linkelhetted volna, mert most nem tudom eldönteni, hogy te írsz hülyeségeket, vagy a bolgár lap.
Amúgy meg a bolgároknak semmi köze a mi dolgainkhoz.
qrva okos 4-es vagyok. Az indexen és az origón nincs bolgár CSOK-os cikk. A kurucon nincs kulfold/vilag rovat. Antimagyarizmus rovat van csak, ahova a posztod illene.
A bolgároknak továbbra sincs köze a magyar CSOK-hoz.
Ezer helyen közzé van már téve, b+! Vegyétek már a fáradtságot, hogy valahol végigolvassátok! Az jogosult rá, aki megfelel az előírt feltételeknek. Nincsenek kivételek!
Ha pedig azért tettél fel ilyen kérdést, hogy a határon túl élő magyar állampolgárokat csesztesd és uszíts ellenük, akkor keress más szórakozást!
Kíváncsi lennék arra a "bolgár hírre", de mivel nincs konkrét link így nagyon kamuszagú a dolog, mert amúgy is szerintem a bolgárok pont lesz.rják a magyarországi családtámogatásokat! :D
Szóval szinte biztos, hogy a szokásos határon túliak ellen fröcsögő divatdemocskraták újabb felvonását láthattuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!