Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Számotokra nem visszatetsző,...

Számotokra nem visszatetsző, ahogy Nemes-Jeles László nyilatkozgat most, hogy sztár lett? Kapott azért segítséget, de most divat fikázni azt, ahonnan indult.

Figyelt kérdés

Eleve a mai cikk címe az indexen:

"Jobban érdeklem most Amerikát, mint a magyarokat"

Nem érdekli jobban, csak ott most robbant a bomba, itt meg hónapok óta színen van. Meg ha ott 50x annyian élnek, akkor 50x annyi az újságíró, tévé-csatorna, evident, hogy több a megkeresése.

Itthon is az összes létező újság, honlap írt róla, tévében szerepelt. Sajnos nincs egy akkora rendezvényünk, mint a Golden Globe, amire az egész ország figyelne, de itthon is lehetőság szerint meghívták mindenhova, interjút készítettek, játszották a filmjét, írtak róla, stb, ha ezt nem kapta volna meg itthon, akkor most sehol se lenne.

Engem nem érdekel maga a holokauszt, sőt örülök a sikerének, várom az Oscart, de egyre jobban elszáll magától ez az ember.

"Az biztos, hogy az alkotókkal nagyot fordult a világ a Cannes-i bemutató óta, Nemes Jeles László Natalie Portmannel vonult be a vörös szőnyegen Cannes-ban"

Bocs' már, hogy nincs egy Natalie Portman-ünk, még nézzen le ezért is, és felejtse el, honnan jött.

"Addig egy névtelen magyar filmes volt három kisfilmmel a háta mögött, majd hirtelen a rendező, akiről mindenki beszél."

Ez ugyanaz, csak pepitában. Ekkora ország vagyunk, ezt tudjuk nyújtani. Amerikában meg minden sokkal több, sokkal nagyobb, ha számára ez a fajta sztárság kell, akkor hajrá, maradjon ott. Mert ahogy nyilatkozik az országról, azáltal én pl. nem vagyok büszke rá, hogy ő egy magyar a világhírnév küszöbén.

"...amikor a DVD-kiadáshoz az audiokommentárt készítették Amerikában"

nahát, milyen meglepő, hogy ezt is már csak odakint lehet megcsinálni... ja, mégsem, nem is lepődtem meg!

2016. jan. 17. 14:41
1 2
 11/14 Andizsuzsi ***** válasza:
83%
Az általad idézetteket mások mondták róla, semmi köze hozzá. Egy kifejezetten szimpatikus fiatalember, a nyilatkozatai alapján a legkevésbé sincs elszállva sikertől.
2016. jan. 17. 17:41
 12/14 anonim ***** válasza:

"100 éve a csőcselék definiálja a modern kor történelmét. Itt vannak, köztünk élnek. A mi dolgunk is, hogy visszaszorítsuk őket. Eddig nem sikerült, nem vagyok túl optimista."

Én nem szeretném, és szerintem - remélem - sokan nem szeretnék, hogy ő és társai definiálják a modern kor történelmét.

2016. jan. 17. 19:19
 13/14 anonim ***** válasza:
"de most divat fikázni azt, ahonnan indult", hát igen, csak vegyük a magyar miniszterelnök példáját, aki Soros pénzén tanult az USA-ban, most meg pocskondiázza.
2016. márc. 1. 16:53
 14/14 anonim válasza:
Nincs baja azzal, hogy nincsen se ilyen vilagsztarunk meg nincs Oscar galank stb. Sőt ő megmondta, hogy Magyarországon szeretne folytatni! Őszintén nem mindegy hol dolgozik!? Mert magyar! MAGYAR! Es magyarként nehéz sikereket elérni (valljuk be főleg ilyen témában)! Nah igen értem en, hogy féltékeny vagy a sikerére meg minden, de hajra HAJRA HAJRA!! Te is lehetsz ilyen sikeres, sőt sikeresebb!!! Sokkal!! HAJRA!! Csináld utanna!! Az nem menne persze..persze... Nah es bocsánat, hogy kb 3honapos 'kérdésre' válaszolok! Remelem egyszer megérted, hogy milyen nagyszerű ember a László!
2016. ápr. 13. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!