Számotokra nem visszatetsző, ahogy Nemes-Jeles László nyilatkozgat most, hogy sztár lett? Kapott azért segítséget, de most divat fikázni azt, ahonnan indult.
Eleve a mai cikk címe az indexen:
"Jobban érdeklem most Amerikát, mint a magyarokat"
Nem érdekli jobban, csak ott most robbant a bomba, itt meg hónapok óta színen van. Meg ha ott 50x annyian élnek, akkor 50x annyi az újságíró, tévé-csatorna, evident, hogy több a megkeresése.
Itthon is az összes létező újság, honlap írt róla, tévében szerepelt. Sajnos nincs egy akkora rendezvényünk, mint a Golden Globe, amire az egész ország figyelne, de itthon is lehetőság szerint meghívták mindenhova, interjút készítettek, játszották a filmjét, írtak róla, stb, ha ezt nem kapta volna meg itthon, akkor most sehol se lenne.
Engem nem érdekel maga a holokauszt, sőt örülök a sikerének, várom az Oscart, de egyre jobban elszáll magától ez az ember.
"Az biztos, hogy az alkotókkal nagyot fordult a világ a Cannes-i bemutató óta, Nemes Jeles László Natalie Portmannel vonult be a vörös szőnyegen Cannes-ban"
Bocs' már, hogy nincs egy Natalie Portman-ünk, még nézzen le ezért is, és felejtse el, honnan jött.
"Addig egy névtelen magyar filmes volt három kisfilmmel a háta mögött, majd hirtelen a rendező, akiről mindenki beszél."
Ez ugyanaz, csak pepitában. Ekkora ország vagyunk, ezt tudjuk nyújtani. Amerikában meg minden sokkal több, sokkal nagyobb, ha számára ez a fajta sztárság kell, akkor hajrá, maradjon ott. Mert ahogy nyilatkozik az országról, azáltal én pl. nem vagyok büszke rá, hogy ő egy magyar a világhírnév küszöbén.
"...amikor a DVD-kiadáshoz az audiokommentárt készítették Amerikában"
nahát, milyen meglepő, hogy ezt is már csak odakint lehet megcsinálni... ja, mégsem, nem is lepődtem meg!
"100 éve a csőcselék definiálja a modern kor történelmét. Itt vannak, köztünk élnek. A mi dolgunk is, hogy visszaszorítsuk őket. Eddig nem sikerült, nem vagyok túl optimista."
Én nem szeretném, és szerintem - remélem - sokan nem szeretnék, hogy ő és társai definiálják a modern kor történelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!