Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Még milyen hazugságokat...

Még milyen hazugságokat tudnak kitalálni a Jobbikról a választásokig?

Figyelt kérdés
Ötletek várok pl: Vona Gábor volt a pilóta abba a repülőbe ami nekiment a World Trade Centernek, de túlélte. A Jobbikot Elefántcsontpart pénzeli, Szegedi Csanád valójában Barack Obama ikertestvére. Írjatok ti is hasonlókat , nevessük mullassunk együtt! :D
2010. márc. 27. 10:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkor a mezei tagoknak miért kell nyilatkozatot aláírni, hogy nem voltak mszmp tagok? Igazából ezt nem szeretem a jobbikban, hogy bármi kiderül, de bármi, akkor az vagy "provokáció" vagy " a többi párt is csinálja" vagy adnak egy ilyen se füle se farka magyarázatot.Szerinted az ÁSZ elnökeként soha, semmiféle korrupciós lehetőségre nem volt esélye, vagy arra, hogy szépítsen egy jelentésen, cserébe egy kis balatoni bungallóért mondjuk? Vagy nem élvezte azokat az előnyöket, amiket a pártállamban a magas rangúak élveztek? Mondom, nem a pasival van bajom, hanem hogy a "tiszta kezűek" pártja kitalálja, hogy már az se baj, ha valaki kommunista párttag volt.
2010. márc. 27. 11:22
 12/16 A kérdező kommentje:
Én nem látom a kérdésembe a kommunizmust :D gondoltam kicsit viccelődünk de egyesek annyira feszültek és frusztráltak már a viccet sem értik:( Amúgy azt tudtátok, hogy a Jobbik képezte ki az Alqaida terroristáit?
2010. márc. 27. 11:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez hihetetlen... Úristen. Milyen szövegértelmezési képességük, és milyen értelmi szintjük van már azoknak az embereknek akik egy egyszerű kérdésre/kérésre sem tudnak válaszolni, hanem inkább "tombolnak"? Nagyon nehéz lenne kicsit humorizálni? Ennyire nagyon?

11:05 voltam.

2010. márc. 27. 11:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Morvai leszbikus!!:D:P
2010. márc. 27. 13:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Szegedi Csanád Saddam Hussein-t támogatta és Vona Gábor miatt tört ki a második VH. Morva Krisztina segít Osama Bin Ladennek bújdosni Pörzse sándor pedig Lincoln meggyilkolását tervezte annak idején de inkább úgy döntött, hogy ledobja az atom bombát.

Szebb Jövőt!

2010. márc. 27. 13:07
 16/16 A kérdező kommentje:
Azt tudtátok,hogy Morvai Krisztina valójában férfi, egyes híresztelések szerint farkasok nevelték fel az erdőben és ő alapította az Arabok nyílai felszabadító hadsereget is.
2010. márc. 27. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!