Mivel lehetne a Jobbik népszerűségét emelni? Mostanság visszaesnek csak.
Elfogadott 2/3-os törvényekben nem sok jót lehet mondani,ami jó tett volna az ország jelentős részének.
(Ami hasznos lett volna.)
Sorolj fel párat,ami jó volt.Csak mert a Jobbik többsége a paksi bővítést is megszavazta,miközben kiderült,hogy óriási hitelt vett fel erre az Orbán kormány.Így eladósították még jobban az országot.
de ahogy olvastam ez a széthúzás tényleg megvan
mintha szóltak azt hallottam volna hogy a párton belül sokan szóltak Vona új 'irányával' szemben, meg hogy a radikálisabb részében tényleg felmerült hogy esetleg kiválnak (vagy Vonát szavazzák ki, és aztán ő csinál valami új pártot)
szóval igazából a visszaesést ez a belső viszály is előidézheti, mármint addig nem tud semmi, senki 100%ban a feladatra koncentrálni, ha közben a belső ügyeket is meg kell regulázni
és persze megértem a szétválás mögötti rációt is, de akkor meg ugyan az történne mint a baloldalon, szétesne a párt 2 részre, és akkor a jelenleg kormányon lévő 50%os gigapárt kihívója hat-hét 10-15%os kis párt lenne, akik között koalíció se lenne túl valószínű (bal a jobbal, jobb a ballal tuti nem, azon belül meg az ellentétek)
tehát szerintem ezt kéne még nekik így belső körökben gatyábarázni, és ha -a korábban említett tényleges tenni akarás, ottlevés, felszólalás, tevékenykedés mellett- magabiztosságot is sugallnának, akkor lehet esélyük visszarázódni 30% közelébe, vagy akár fölé is, mert a szavazóképes emberek majd harmada párt nélküli, ergó potenciális szavazó, akik a megnyerésre, és a politikába vetett hit visszanyerésére várnak
"Elfogadott 2/3-os törvényekben nem sok jót lehet mondani,ami jó tett volna az ország jelentős részének.
(Ami hasznos lett volna.)
Sorolj fel párat"
Hát, mondjuk az összes bevándorlókkal kapcsolatos törvény, amit a te baloldalad zsigerből leszavazott. Vagy, te jobban éreznéd magad "menekültekkel"?
"Sorolj fel párat,ami jó volt.Csak mert a Jobbik többsége a paksi bővítést is megszavazta,miközben kiderült,hogy óriási hitelt vett fel erre az Orbán kormány.Így eladósították még jobban az országot."
És az egyik leghangosabb volt akkor, amikor titkosították az anyagait. Ja, és a Jobbik azért szavazta meg, mert szerintük - meg a szakemberek szerint is -, Magyarország középtávon nem tudja nélkülözni az atomenergiát, a paksi bővítésnél pedig az orosz technológia volt a legolcsóbb, hiszen bejelentkeztek amerikai és más nyugati cégek is, csak jóval drágábban.
Nézd:A bevándorlók nem jönnek ide élni közénk,mert itt nincs meg hozzá az az életszínvonal,ami nyugaton meg van.Látod ez az,amit a sok fideszes és jobbikos szavazó elfelejt említeni...Tehát nem kell ezzel riogatni a magyar népet.
Itt jelen pillanatban a kivándorlással kéne foglalkozni.
Azzal inkább,hogy a velem egy korúak és fiatalabbak nagy része miért külföldre megy ki élni és dolgozni.
(A fidesz szeret erről is nagyokat hallgatni,vagy magyarázkodni,de semmilyen megoldást nem tud elérni megszavazni,hogy a fiatalok sorsa jobb és élhetőbb legyen.)
A paksi bővítésről meg annyit,hogy ettől függetlenül eladósították az országot a felvett hitelekkel,mellesleg titkosítva is lett a projekt.Miért is?Elképzelhető,hogy sunyiság is áll a háttérben.
Én egyébként simán népszavazás elé vinném ezt a dolgot,mivel itt is adófizetői pénzekről is van szó.
"Nézd:A bevándorlók nem jönnek ide élni közénk,mert itt nincs meg hozzá az az életszínvonal,ami nyugaton meg van.Látod ez az,amit a sok fideszes és jobbikos szavazó elfelejt említeni...Tehát nem kell ezzel riogatni a magyar népet.
Itt jelen pillanatban a kivándorlással kéne foglalkozni."
Kicsit azért úgy tűnik, hogy alapvető dolgokkal sem vagy tisztában. Egy ilyen helyzetben a kutyát nem érdekli, hogy a "menekültek" mit akarnak és hol. Magyarország eddig majdnem félmillió migránst regisztrált, ez azt jelenti, hogy ennyit ide visszatoloncolhatnak, és vissza is fognak, elég ha csak megnézed a jelenlegi tendenciákat mondjuk Németországban. Hiába Merkel próbálkozása, egyszerűen nagy rajta a nyomás, hogy az AfD meg a Pegida is erősödik, és nem kérnek bevándorlókból. Ezeket pedig szét fogják osztani az EU periféria országaiban, mint Magyarország is. Én elhiszem, hogy te azt képzeled, hogy Németország majd befogad mindenkit, aztán békében élnek, de ez nem így megy.
"Itt jelen pillanatban a kivándorlással kéne foglalkozni.
Azzal inkább,hogy a velem egy korúak és fiatalabbak nagy része miért külföldre megy ki élni és dolgozni.
(A fidesz szeret erről is nagyokat hallgatni,vagy magyarázkodni,de semmilyen megoldást nem tud elérni megszavazni,hogy a fiatalok sorsa jobb és élhetőbb legyen.)"
Így van, de azt tudod ugye, hogy nem csak a Fidesz-kormány alatt volt kivándorlás? Tehát volt itt 12 év MSZP-kormány is, és azalatt is volt kivándorlás. A Jobbik még nem volt kormányon, így rájuk ezt nem foghatod, sőt, a fiatalok pártja a Jobbik, és ők foglalkoznak a legtöbbet a kivándorlással, meg az LMP.
"A paksi bővítésről meg annyit,hogy ettől függetlenül eladósították az országot a felvett hitelekkel,mellesleg titkosítva is lett a projekt.Miért is?Elképzelhető,hogy sunyiság is áll a háttérben.
Én egyébként simán népszavazás elé vinném ezt a dolgot,mivel itt is adófizetői pénzekről is van szó."
Nem a Jobbik adósította el az országot, hanem a Fidesz és Orbán Viktor. Mint említettem már, a titkosítást nem is támogatták. Amúgy tudod minek nézzél utána? Hogy a paksi titkosításnál az MSZP paksi szervezetének elnöke a parlamentben miért tartózkodott...
/Így van, de azt tudod ugye, hogy nem csak a Fidesz-kormány alatt volt kivándorlás? Tehát volt itt 12 év MSZP-kormány is, és azalatt is volt kivándorlás. A Jobbik még nem volt kormányon, így rájuk ezt nem foghatod, sőt, a fiatalok pártja a Jobbik, és ők foglalkoznak a legtöbbet a kivándorlással, meg az LMP. /
Hát nem akarok senkit sem pártolni,de nézd már meg azt,hogy MSZP 12 éves kormányzása alatt hányan hagyták el az országot,csak mert statisztikailag a Fidesz 4 éve alatt hagyták el a legtöbben az országot.Ez már bizonyított.
Baráti köröm nagy része is úgy 2011-2012-2013 körül kezdett el lassan lelépni külföldre.Előtte sem volt itt túl jó élet,de ami most van,az káosz.Ez nagy részben pedig főleg a fidesznek is köszönhető...
Mellesleg én is fiatal vagyok,de Jobbikra semmiképpen sem bíznám rá az ország vezetését,akkor már inkább ezerszer LMP-re.
28/F
A paksi bővítéssel kapcsolatban pedig nem tudom miről beszélsz,mert sem amerikai,sem pedig francia és más egyéb cég nem tett ajánlatot a kormánynak,nem is keresték meg őket atomerőmű ügyben.Továbbá a narancsosok balf_sz módon verseny nélkül döntötték el 2/3-ban azt,hogy orosz cég csinálja a paksi bővítést...Újabb bukta,amit írtál.
A projektet,pedig azért akarja leállítani az EU,mert sunyiság lehet a háttérben az oroszokkal...Ennyi.
Hát nem akarok senkit sem pártolni,de nézd már meg azt,hogy MSZP 12 éves kormányzása alatt hányan hagyták el az országot,csak mert statisztikailag a Fidesz 4 éve alatt hagyták el a legtöbben az országot.Ez már bizonyított.
Baráti köröm nagy része is úgy 2011-2012-2013 körül kezdett el lassan lelépni külföldre.Előtte sem volt itt túl jó élet,de ami most van,az káosz.Ez nagy részben pedig főleg a fidesznek is köszönhető...
Mellesleg én is fiatal vagyok,de Jobbikra semmiképpen sem bíznám rá az ország vezetését,akkor már inkább ezerszer LMP-re."
Szövegértés egyes. Nem azt írtam, hogy a csak az MSZP alatt volt kivándorlás, hanem hogy alattuk IS. Ilyen névvel amúgy nem csodálkoztam, hogy nem bíznád a Jobbikra az ország vezetését, de szerencsére ez nem rajtad múlik csak. :D
"A paksi bővítéssel kapcsolatban pedig nem tudom miről beszélsz,mert sem amerikai,sem pedig francia és más egyéb cég nem tett ajánlatot a kormánynak,nem is keresték meg őket atomerőmű ügyben.Továbbá a narancsosok balf_sz módon verseny nélkül döntötték el 2/3-ban azt,hogy orosz cég csinálja a paksi bővítést...Újabb bukta,amit írtál.
A projektet,pedig azért akarja leállítani az EU,mert sunyiság lehet a háttérben az oroszokkal...Ennyi."
Valóban nem tettek ajánlatot, de a nyugati cégek - akik atomenergiával foglalkoznak -, sokkal drágábban csinálják ezeket, mint az oroszok. Szerintem kicsit amúgy eltévesztetted az irányt, nekem szidhatod a narancsos b*lfszokat, én se szeretem őket! :DDD
De ezt azért még olvasd el: [link]
/Szövegértés egyes. Nem azt írtam, hogy a csak az MSZP alatt volt kivándorlás, hanem hogy alattuk IS. Ilyen névvel amúgy nem csodálkoztam, hogy nem bíznád a Jobbikra az ország vezetését, de szerencsére ez nem rajtad múlik csak. :D /
Én arra céloztam,hogy fidesz 4 éve alatt 2010-2014 között többen hagyták el az országot,mint MSZP 12 éves kormányzása alatt.Látom nem megy a szövegértés neked okoskodó ultra jobber.
A Jobbik pedig továbbra is még mindig kevés ahhoz,hogy egyedül hatalomra kerüljön.
Paksról:
Ha nem tettek ajánlatot amerikaiak,meg európai cégek nekünk,akkor te honnan tudod,hogy drágább lenne az atomenergia bővítéses projekt?Nagy okos. :)
Melyik szélső jobbos portálon olvastad ezt?Hol hazudták?
Kíváncsian várom.
Mellesleg a Lengyelek pont mostanában építenek majd egy új atomerőművet és érdekes módon azt sem oroszokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!