Azok a szavazók akik 2010-ben megszavazták a Fidesznek a 2/3-ot, nagy részük már külföldre menekült?
Figyelt kérdés
2016. jan. 11. 15:39
1/15 anonim válasza:
A tág családomból és fideszes ismerőseim közül senki nem ment ki, csak hazajött.
2/15 anonim válasza:
Azok mentek már rég el akik 2002ben megszavazták a liberálisokat akik eladósították az országot
3/15 anonim válasza:
Kire kellett volna? Mszp-re, vagy a Jobbikra?
4/15 anonim válasza:
Őket kellene kérdezni.
Ahogy érzékeltem, bőven 2010 előtt " szállingóztak " külhonba.
Sőt 1984 ben 1 rokonom kint maradt, 3 gyerekes család.
1987 -ben kb 1 kolléga családostul. Ők még disszidáltak.
Jóval kevesebb volt akkor.
Unióba vagyunk azóta inkább mentek / mennek.
5/15 anonim válasza:
Nekem erről nagyanyám jut eszembe, aki lelkes Orbán-imádó, de amikor elmegyek hozzá, akkor mindig megkérdezi, hogy mikor megyek már végre külföldre, hogy jó életem legyen. :D
6/15 anonim válasza:
Az egész család a fideszre szavazott és eszünk ágában nincs ki menni külföldre .
8/15 anonim válasza:
Itthon vagyunk! Maradunk is! Most veszünk csok-kal házat.
9/15 anonim válasza:
Hát igen, a csok az csókosoknak van (mint az összes többi fidesz találmány is).
Nem menekültek ezek sehová egy részük itt élősködik, a többi meg aki megbánta hogy erre a hordára szavazott, most szégyenkezve kushad és rágja a kefét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!